ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάρκους Ράσφορντ, ένας υπέροχος φιλάνθρωπος!

Ο Μάρκους Ράσφορντ προσέφερε απλόχερα τη βοήθεια του σε όσους το είχαν ανάγκη, φτάνοντας σε σημεία να έχει δωρίσει περισσότερα χρήματα κι από την περιουσία του.

Μάρκους Ράσφορντ, ένας υπέροχος φιλάνθρωπος!

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι δεδομένα ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Κάτι που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται στο γήπεδο. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο είναι βασικός σταθερά τα τελευταία έξι χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με 21 γκολ και 15 ασίστ σε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι από τους πρωταγωνιστές των «κόκκινων διαβόλων». Ένα παιδί από τα «σπλάχνα» του συλλόγου που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τ’ όνειρο του. Ωστόσο, ο Άγγλος επιθετικός δεν μένει μόνο σε όσα πετυχαίνει εντός γηπέδου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ράσφορντ έχει βγει μπροστά σε πολλά θέματα. Έχει μιλήσει για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Η μεγαλύτερη βοήθεια που έχει, ίσως, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο είναι η παροχή δωρεάν γευμάτων σε παιδιά στο Μάντσεστερ, εξασφαλίζοντας τη σίτιση τους. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός έχει μοιράσει συνολικά 20 εκατομμύρια λίρες σε φιλανθρωπίες. Αριθμός που τον έφερε στην κορυφή της λίστας των «Times» όσον αφορά το φιλανθρωπικό έργο το 2020. Μάλιστα, είναι ο νεότερος σε ηλικία που καταφέρνει να βρεθεί στην 1η θέση αυτής της λίστας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ράσφορντ

Ο Ράσφορντ ήταν, είναι και θα είναι εκεί για όσους έχουν ανάγκη

Όπως τονίζεται, η συνεργασία του με την «FareShare», σημαίνει πως ο ίδιος έχει δωρίσει μεγαλύτερο ποσό από αυτό που φτάνει η προσωπική του περιουσία, η οποία κυμαίνεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, δύσκολα, να τον νοιάζει το Ράσφορντ το ποσό που έχει δωρίσει. Ο ίδιος έχοντας μεγαλώσει σε μια πόλη όπως το Μάντσεστερ, όπου η παιδική φτώχεια είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει.

Οι προσπάθειες του απέδωσαν καρπούς. Κι αυτό γιατί η βρετανική κυβέρνηση, ύστερα από την τεράστια αντίδραση του κόσμου και την υποστήριξη στην προσπάθεια του Ράσφορντ, έκανε πίσω στην απόφαση της να ανακληθεί εντός του περασμένου καλοκαιριού η παροχή δωρεάν σχολικών γευμάτων στα παιδιά των φτωχών οικογενειών της χώρας. Η φωνή ενός αθλητή ακούστηκε σε όλη τη Βρετανία. Και μια κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει πίσω μια απόφασή της. Ο Ράσφορντ βγήκε μπροστά και θα το ξανακάνει σίγουρα στο μέλλον. Μέχρι τότε, η βοήθεια που παρέχει σε όσους τη χρειάζονται δεν πρόκειται να σταματήσει. Κι αν τελικά δεν γίνει κάποια στιγμή, ακόμη και στο άμεσο μέλλον, ο ίδιος Σερ, τότε δεν ξέρουμε ποιος αξίζει πραγματικά να λάβει αυτή την τιμή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ