ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Ο Βαλμπουενά έσπασε τη σιωπή του για την επιστροφή Μπενζεμά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έσπασε τη σιωπή του για το κάλεσμα επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια.

Ο Βαλμπουενά έσπασε τη σιωπή του για την επιστροφή Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το επικείμενο EURO έπειτα από 6 χρόνια. Ο Γάλλος στράικερ είχε μπει στον πάγκο με αφορμή ένα σκάνδαλο για sex tape που ενέπλεκε τον Ματιέ Βαλμπουενά και στο οποίο αναμειγνυόταν με κάποιον τρόπο και ο ίδιος. Τόσο ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού όσο και ο Μπενζεμά δεν είχαν κληθεί στην αποστολή της Γαλλίας από το 2015.

Μετά την κλήση του φορ της Ρεάλ στην αποστολή για το EURO, ο Βαλμπουενά έσπασε τη σιωπή του και σχολίασε την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάμπ»

«Αν μπορεί να φέρει περισσότερη ποιότητα στην εθνική Γαλλίας; Σίγουρα… Κατά τη γνώμη μου, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν τα πάει καλά η Γαλλία, θα λέμε ότι κατάφερε να τον προσαρμόσει στο στιλ παιχνιδιού του και αν αποτύχει δεν θα τον κατηγορήσουμε.

Ξέρει να κάνει τις επιλογές του, είναι πάρα πολύ έξυπνος σε αυτό το κομμάτι. Αν με κάλεσε για να με ενημερώσει για την απόφασή του; Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Ντιντιέ, ούτε από κανέναν άλλον.

Αυτή τη στιγμή περνάω καλά στη ζωή μου και διασκεδάζω όταν είμαι στο γήπεδο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στο «RMC Sport».

Το σκάνδαλο που συνδέει τους 2 Γάλλους

Τον Ιούνιο του 2015, ο νυν άσος του Ολυμπιακού έπεσε θύμα εκβιασμού. Κάποιοι που ήθελαν αποκομίσουν οικονομικά οφέλη τον εκβίασαν υπό την απειλή της κατοχής ενός ροζ βίντεο, στο οποίο συμμετείχε.

Όταν το έμαθε αυτό ο άσος της Ρεάλ, έπιασε κατ΄ιδίαν τον τότε παίκτη της Λυών και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει μέσω ενός φίλου του, που μόλις είχε βγει από τη φυλακή και είχε γνωριμίες. Η εμπλοκή του στην υπόθεση, όμως, του γύρισε μπούμερανγκ. Έφτασε να κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 5 έτη για συμμετοχή σε υπόθεση εκβιασμού.

Τελικά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2021 για να αποφασιστεί ότι η υπόθεση θα πάει σε δίκη. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις του Βαλμπουενά τόσο με τον Μπενζεμά όσο και τον Ντεσάμπ δεν είναι καλύτερες. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος δεν τον κάλεσε στο EURO του 2016 για αθλητικούς λόγους.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Το παράπονο Βαλμπουενά από τον Ντεσάμπ

Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις του Βαλμπουενά τόσο με τον Μπενζεμά όσο και τον Ντεσάμπ δεν είναι καλύτερες. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος δεν τον κάλεσε στο EURO του 2016 για αθλητικούς λόγους.

Αυτό τουλάχιστον εξομολογήθηκε ο 36χρονος στη συνέντευξη του

«Το 2016, όταν ο Ντιντιέρ μου τηλεφώνησε μου είπε ότι δεν θα με πάρει [στο Euro 2016] για αθλητικούς λόγους θα προτιμούσα να συνέβαινε πράγματι για αθλητικούς λόγους. Η ομάδα της Γαλλίας είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και που με δέχτηκε. Όταν εκπροσωπείς την εθνική ομάδα, είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Όταν βλέπεις σήμερα ότι υπάρχουν παίκτες που καλούνται και παίζουν πολύ λίγο στα κλαμπ τους , λες στον εαυτό σου ότι υπάρχουν κανόνες μόνο για κάποιους. Μην μου πεις ότι ήταν για αθλητικούς λόγους. Αυτό με πλήγωσε και με απογοήτευσε. Αλλά τότε έπρεπε να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ