ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανατροπή με Σουάρεζ – Αγκαλιά με τον τίτλο η Ατλέτικο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανατρέπει πλήρως το εις βάρος της 1-0 με τη Βαγιαδολίδ και και με τον Λουίς Σουάρεζ κάνει το 2-1 και ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο.

Ανατροπή με Σουάρεζ – Αγκαλιά με τον τίτλο η Ατλέτικο (vid)

Στην τελευταία αγωνιστικής της La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενήθηκε από τη Βαγιαδολίδ στο «Χοσέ Θορίγια». Οι 2 ομάδες καίγονταν για τους βαθμούς με τους «ροχιμπλάνκος» να θέλουν θετικό αποτέλεσμα για την κατάκτηση του τίτλου και τους γηπεδούχους για την παραμονή στην κατηγορία.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο 10λεπτο, οι 2 ομάδες ξεκίνησαν νευρικά με το παιχνίδι να μην βρίσκει ρυθμό. Η Ατλέτικο είχε ξεκάθαρα επιθετικό προσανατολισμό με τον Τρίπιερ να ανεβαίνει συχνά από την πλευρά του. Παράλληλα, οι «ροχιμπλάνκος» έψαχναν τον Καράσκο για να δημιουργήσουν ρήγματα από τα αριστερά.

Η Ατλέτικο έμοιαζε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά πιάστηκε στον ύπνο στο 17ο λεπτό. Η ομάδα του Σιμεόνε δέχτηκε γκολ στην κόντρα επίθεση μετά από δικό της κόρνερ και με τον Όσκαρ Πλάνο, η Βαγιαδολίδ τιμώρησε τι ερασιτεχνικό λάθος των φιλοξενούμενων.

Αυτό το γκολ έκανε την Βαγιαδολίδ να οχυρωθεί ακόμα περισσότερο πίσω. Αυτό προβλημάτιζε την Ατλέτικο στην προσπάθειά της να διασπάσει μίας οργανωμένη άμυνα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Σουάρεζ να πλασάρει από δύσκολη γωνία και τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα. Ωστόσο, η νευρικότητα των φιλοξενούμενων ήταν φανερό ότι επηρέαζε την τελική τους επιλογή.

Σουτ στις εξέδρες, σέντρες που δεν έβρισκαν στόχο, λανθασμένες πάσες και τραγικές επιλογές χαρακτήριζαν το παιχνίδι της Ατλέτικο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Σιμεόνε μπήκε λίγο καλύτερα και με 2 στημένες φάσεις έψαξε το γκολ. Η Ατλέτικο προσπαθούσε από τα πλάγια να δημιουργήσει ρήγματα.

Τελικά η πολυπόθητη ισοφάριση ήρθε στο 58ο λεπτό από μία ενέργεια από τον άξονα. Συγκεκριμένα, ο Άνχελ Κορέα με αριστοτεχνικό τρόπο πέρασε 2 αντιπάλους και με τελείωμα με το μυτάκι ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την κόλαση επέστρεψε στον παράδεισο στο 67ο λεπτό. Ένα τραγικό λάθος της Βαγιαδολίδ έδωσε την ευκαιρία στον Λουίς Σουάρεζ, να βγει τετ α τετ με τον Μασίπ, ο οποίος δεν είχε άλλη επιλογή από το να σκοράρει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ