ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γκάρεθ Μπέιλ, ο εξολοθρευτής των «Αλεπούδων» (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε στα κρίσιμα από το χεράκι την Τότεναμ και την οδήγησε σε σπουδαία νίκη(2-4) επί της Λέστερ στο King Power Stadium.

Γκάρεθ Μπέιλ, ο εξολοθρευτής των «Αλεπούδων» (vid)

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με ανατροπές, έξι γκολ και πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ η Τότεναμ κατάφερε να σοκάρει τη Λέστερ (2-4) και να την κρατήσει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη σειρά τους τα «Σπιρούνια με αυτή την νίκη τερμάτισαν σε θέση Ευρώπης κλείνοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν. Οι «Αλεπούδες» για ακόμη μια φορά όπως και πέρυσι αυτοκτονούν στο φινάλε της χρονιάς. Πριν έναν χρόνο ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σήμερα η Τότεναμ που της στερεί το… σεντόνι.

H Λέστερ ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Οι «Αλεπούδες» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 17′ επισφραφγίζοντας την ανωτερότητά τους. Ο Τζέιμι Βάρντι από τα έντεκα βήματα κέρδισε τον Γιορίς γράφοντας το 1-0. Η Τότεναμ όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Κέιν και Σον δημιουργούσαν κινδύνους στην περιοχή του Σμάιχελ προειδοποιώντας τον τερματοφύλακα της Λέστερ γι’ αυτό που ερχόταν. Στο 41′ ο Κέιν βρήκε τον χώρο και χωρίς να αργήσει δευτερόλεπτο έδρασε πληγώνοντας την αντίπαλη άμυνα. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στο δεύτερο ημίχρονο και γνωρίζοντας τι συμβαίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια που υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ο ρυθμός του αγώνα έγινε τρελός. Στο 52′ οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ανακτήσουν το προβάδισμα. Ο Βάρντι ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σάντσες με τον διαιτητή να καταλογίζει νέο πέναλτι στο παιχνίδι. Εκτελεστής και πάλι ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος έκανε με ψυχραιμία το 2-1.

Ο Μπέιλ έκανε τη διαφορά

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Τότεναμ ξύπνησε για τα καλά. Τα «σπιρούνια» στο 75′ βρήκαν πάλι τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Αυτό όμως ήταν μονάχα η αρχή σε αυτό που ακολούθησε. Το παιχνίδι από το 80′ και έπειτα πήρε τρελό ρυθμό. Αμφότερες έψαχναν το γκολ της νίκης, το οποίο θα εκπλήρωνε τους στόχους της καθεμίας. Τελικά αυτή που χαμογέλασε ήταν η φιλοξενούμενη καθώς στο 87′ βρήκε τον τρόπο να σοκάρει την Λέστερ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ ερχόμενος ως αλλαγή στο παιχνίδι έκανε τη διαφορά. Ο Ουαλός πήρε το όπλο του και βύθισε τις «Αλεπούδες» στη θλίψη σκοράροντας δις στο φινάλε. Ένα στο 87′ και ένα στις καθυστερήσεις. Το τελικό 2-4 αφήνει πικρή γεύση στη Λέστερ αντίθετα έστω και την ύστατη στιγμη έδωσε την παρτίδα και του χρόνου θα παίξει ξανά στην Ευρώπη.

Δείτε τα στιγμιότυπα στο Λέστερ – Τότεναμ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ