ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Η… απληστία του Σαλάχ έσωσε τη Λίβερπουλ»

To εγκώμιο του Μοχάμεντ Σαλάχ έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός έσωσε τα... προσχήματα στη Λίβερπουλ.

«Η… απληστία του Σαλάχ έσωσε τη Λίβερπουλ»

Την είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να σφραγίσει σε λίγη ώρα η Λίβερπουλ. Υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (18:00) και μια νίκη της αρκεί για να πάρει το εισιτήριο. Ειδάλλως, θα πρέπει το λιγότερο να φέρει ίδιο αποτέλεσμα με τη Λέστερ που παίζει με την Τότεναμ. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι, αλλά τόνισε περισσότερο την εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η «απληστία» του στράικερ της Λίβερπουλ για τα γκολ βοήθησε τον σύλλογο στο να φτάσει μία ανάσα από την είσοδό του στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός των «κόκκινων». Η Λίβερπουλ, η οποία κατέκτησε τον τίτλο την περασμένη σεζόν, ήταν 8η τον Μάρτιο. Με τον στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ να μοιάζει ανέφικτος. Ωστόσο, ένα σερί εννέα αήττητων αγώνων την οδήγησε στην 4η θέση, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της περιόδου.

Ο Σαλάχ είχε κομβικό ρόλο στην αλλαγή του σκηνικού για την ομάδα του Κλοπ. Σημείωσε 22 γκολ, όσα και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, με τους δύο να «μάχονται» για το «Χρυσό Παπούτσι», που απονέμεται στον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Σαλάχ

Το εγκώμιο του Κλοπ για Σαλάχ

«Είναι εύκολο να δούμε πού θα βρισκόμασταν χωρίς τα γκολ του Mo. Αλλά αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες, χωρίς τα τέρματα των κορυφαίων τους σκόρερ», δήλωσε αρχικά ο Κλοπ πριν από το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Κρίσταλ Πάλας. «Η ομάδα τον βοηθάει πολύ, αλλά και Σαλάχ έχει τεράστια συνεισφορά. Είναι η επιθυμία του, είναι ο επαγγελματισμός του, είναι και η “απληστία” του που μας βοηθάει εντελώς», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Αιγύπτιος φορ είναι ο μοναδικός παίκτης της Λίβερπουλ που έχει επιτύχει διψήφιο γκολ στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα. Με τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Σαντιό Μανέ και Ντιόγκο Ζότα να έχουν σημειώνει από εννέα ο καθένας.

«Είναι μια πραγματικά σπουδαία χρονιά γι’ αυτόν, διότι για έναν επιθετικό, σε μια ομάδα που δεν βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή, να πετυχαίνει αυτό τον αριθμό τερμάτων είναι απολύτως εξαιρετικό. Αυτό τον κάνει πραγματικά ξεχωριστό.», υποστήριξε ακόμη ο Κλοπ.

Η Τσέλσι (67 βαθμοί), η Λίβερπουλ και η Λέστερ (από 66) δίνουν τη μάχη για τα δύο «εισιτήρια» που έχουν απομείνει για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Η Λίβερπουλ, να σημειωθεί, ότι έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία έναντι της Λέστερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ