ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

L’ Equipe: «Παιδικό όνειρο του Μπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης»

Το μεγάλο όνειρο του Κιλιάν Μπαπέ είναι να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να συνεχίσει την καριέρα του κάποια στιγμή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

L’ Equipe: «Παιδικό όνειρο του Μπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης»

Περνάει ο καιρός, αλλά, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που δεν αρέσει και πολύ στους Γάλλους. Κάτι που δείχνει ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του νεαρού στράικερ θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L’Equipe».

Σύμφωνα με τις πηγές της ο σούπερ σταρ της Παρί από μικρός ήθελε να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας». Κάτι που δεν είναι και… φρέσκο. Άλλωστε και ο ίδιος αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια τόσο για την ισπανική ομάδα, όσο και για το είδωλο που είχε όντας παιδί που δεν ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, αν δεν προσέξουν οι Παριζιάνοι μπορεί να τον χάσουν τσάμπα ως τότε. Γι’ αυτό το λόγο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί τους από την αρχή της σεζόν. Κάτι που δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Και μάλλον δεν θα γίνει.

Ο Γάλλος επιθετικός θέλει να σκεφτεί ποιο θα είναι το μέλλον του. Και δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί αν δεν του εγγυηθούν ότι η πορεία της ομάδας -ειδικά στην Ευρώπη- θα είναι προς τα… πάνω!

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Μέχρι τότε περιμένει ο Μπαπέ

Μέχρι τότε περιμένει ο Μπαπέ

Η φετινή σεζόν δεν ήταν και από τις καλύτερες για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ναι μεν οι Γάλλοι έφτασαν ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ -ημιτελικά- αλλά και πάλι έμειναν με… άδεια χέρια. Εκτός αυτού δεν αποκλείεται να χάσουν και το πρωτάθλημα από τη Λιλ. Κάτι που τα τελευταία χρόνια ήταν σχεδόν… δεδομένο.

Η «L’Equipe» αναφέρει ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα περιμένει μέχρι την 1η Αυγούστου για να δει και να ακούσει ποιες είναι οι προθέσεις των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας. Τόσο μαζί του όσο και γενικότερα.

Αν και εφόσον δεν μείνει ικανοποιημένος, τότε θα κινήσει Γη και Ουρανό, ώστε να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Να πάρει, δηλαδή, μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ