ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλα τα λεφτά της Γιουνάιτεντ στα… πόδια του Φερνάντες!

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μπρούνο Φερνάντες για νέο συμβόλαιο.

Όλα τα λεφτά της Γιουνάιτεντ στα… πόδια του Φερνάντες!

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και φέτος! Ο Πορτογάλος μέσος πάει από το καλό στο καλύτερο και όπως είναι λογικό και επόμενο οι Άγγλοι δεν θέλουν να τον χάσουν με τίποτα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Έτσι, πρόκειται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να ανανεώσουν μαζί του τη συνεργασία τους. Το τρέχον συμβόλαιο που έχει ο Ίβηρας με τους Βρετανούς έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Ωστόσο, η νέα πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 200.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ θα τον δεσμεύει στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι και τον Ιούνιο του 2026. Αυτό έκανε έκανε γνωστό η «Daily Mirror».

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ούτε έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Φερνάντες. Άλλωστε η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη και μόλις αυτό συμβεί εκείνος με τη σειρά του θα μαζέψει τα πράγματά του και θα πάει στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2020.

Οπότε ό,τι και αν ξεκινήσει να συμβαίνει θα γίνει μετά τις 11 Ιουλίου.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επενδύει μόνο στον Μπρόυνο Φερνάντες! 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επενδύει μόνο στον Μπρόυνο Φερνάντες!

Τα κάνει όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες και αυτό είναι κάτι που συμφέρει και με το παραπάνω τους Άγγλους. Από τότε που τον έκαναν δικό τους είδαν με πράξεις -και όχι στα λόγια- ότι έχει τις ικανότητες που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα.

Παράλληλα, εκτός από παραγωγικός στο παιχνίδι του -όσον αφορά τα γκολ και τις ασίστ- μπορεί να προσφέρει θέαμα με τις ατομικές του ενέργειες. Εκτός αυτών όταν η μπάλα πηγαίνει στα πόδια του τα πράγματα για τις αντίπαλες άμυνες είναι πάντα πολύ δύσκολα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στις τάξεις τους για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Ωστόσο, θέλουν να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα στον δρόμο των επιτυχιών και αυτό σημαίνει πως θα επενδύσουν για να φέρουν στο ρόστερ τους παίκτες εφάμιλλης αξίας με εκείνη του Φερνάντες. Έτσι, ώστε να τον πλαισιώσουν και να «χτίσουν» μία ομάδα πάνω του με εκείνον να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να δούμε. Τι θα… δούμε! Έρχεται ένα καυτό καλοκαίρι για τη Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ