ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Ο Μπαπέ έκανε το εμβόλιο και πλέον πιάνει… 5G! (pic)

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο δεύτερος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε το απαραίτητο εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Ο Μπαπέ έκανε το εμβόλιο και πλέον πιάνει… 5G! (pic)

Εδώ και μερικές ώρες ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους πολλούς Γάλλους πολίτες που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού! Αυτός δεν ήταν όμως ο πρώτος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη Δευτέρα (24/5) ο Νεϊμάρ ήταν πρώτος και καλύτερος! Ο Γάλλος επιθετικός ακολούθησε το καλό παράδειγμα του έμπειρου συμπαίκτη του. Όπως έκανε γνωστό η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» ο νεαρός στράικερ δεν είχε κάποια… απρόοπτα.

Ο Μπαπέ έδωσε το «παρών» στο κέντρο εμβολιασμού με ένα μαύρο μπλουζάκι, μία μαύρη μάσκα και ένα καπέλο. Δεν πέρασε απαρατήρητος ακόμη και έτσι! Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους πιο γνωστούς και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια, αλλά και στον κόσμο γενικότερα.

«Το να λέει ένας γιατρός στον κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο ίσως για πολλούς δεν σημαίνει κάτι. Όταν, όμως, στο λέει ο Μπαπέ τότε σίγουρα πιστεύουμε ότι οι νεότεροι σε ηλικία θα το δουν με καλό μάτι», ήταν τα λόγια του Αλέν Φίσερ που έκανε το εμβόλιο στον σούπερ σταρ της Παρί.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Ο Μπαπέ και το... εμβόλιο!

Ο Μπαπέ και το… εμβόλιο!

Η σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν δεν πήγε καθόλου καλά. Οι Παριζιάνοι έμειναν χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ -που ήταν ο μεγάλος στόχος- ενώ εντός των συνόρων είδαν τη Λιλ να το κατακτά. Εκεί όχι απλά δεν πήγαν μπροστά, αλλά έκαναν ένα βήμα προς τα πίσω.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει για τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο νεαρός επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Λιγκ 1. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Πήρε και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά πριν μπει για τα καλά στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας έπρεπε να κάνει -όπως και έπραξε- το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μία κίνηση που οι ειδικοί πιστεύουν θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στους νεότερους σε ηλικία, προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ανθρώπου που έχει μπει για τα καλά στη ζωή τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ