ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αγγλική «μάχη» για τα… μάτια του Κουτίνιο!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, με τις Άρσεναλ και Έβερτον να μονομαχούν για την απόκτηση του.

Αγγλική «μάχη» για τα… μάτια του Κουτίνιο!

Πέραν πάσης αμφιβολίας η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό. Ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε ποτέ να «κολλήσει» ουσιαστικά στην Μπαρτσελόνα. Τον Ιανουάριο του 2018 οι «μπλαουγκράνα» είχαν βγάλει από τα ταμεία τους 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Τότε θεώρησαν ότι βρήκαν τον νέο ηγέτη τους στο χώρο του κέντρου. Αυτόν που μελλοντικά θα μπορούσε να πάρει τον ρόλο του Τσάβι ή του Ινιέστα για τη νέα δυναστεία των Καταλανών. Ωστόσο, τίποτα απ’ όλα αυτά δε συνέβη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο ίδιος μοιάζει έξω από τα «νερά» του και στην Μπαρτσελόνα ίσως αν μπορούσαν να γυρίσουν το χρόνο πίσω να μην ξόδευαν τόσα χρήματα για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί πέραν του γεγονότος ότι ο Κουτίνιο ουσιαστικά δεν αγωνίζεται, η ισπανική ομάδα έκανε τεράστιο οικονομικό άνοιγμα για τον κάνει κάτοικο Βαρκελώνης. Κάτι που την πληγώνει μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσουν πάση θυσία. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να συζητήσει με μια πρόταση περί των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το «SkySports», Άρσεναλ και Έβερτον βλέπουν ήδη «θερμά» την περίπτωση του Βραζιλιάνου κι ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κουτίνιο

«Τρελαμένες» με Κουτίνιο η Έβερτον και η Άρσεναλ

Οι δύο ομάδες γνωρίζουν τον Κουτίνιο από το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ. Όταν και πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι τώρα καριέρας του. Η επιλογή της Μπαρτσελόνα αποδείχτηκε ατυχής για τον ίδιο, που πλέον μετά και τον τραυματισμό του στον μηνίσκο τον Δεκέμβριο έχασε όλη τη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το Copa America. Τα μεν «ζαχαρωτά» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 29χρονο άσο εδώ και καιρό. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό στο ρόστερ και θεωρεί τον Βραζιλιάνο ως τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για το πλάνο του.

Παράλληλα, η Άρσεναλ αναζητά και αυτή έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Ο Όντεγκααρντ δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στους «κανονιέρηδες» και ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να έχει έτοιμη την επόμενη λύση. Σαφέστατα, ο Κουτίνιο δεν αφήνει αδιάφορους τους Λονδρέζους και σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του, αποτελεί ένα ελκυστικό πακέτο. Βέβαια, μένει να φανεί το που θα καταλήξει ο Βραζιλιάνος κι αν μπορεί τελικά να πιάσει τα προηγούμενα στάνταρ του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ