ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Τέλος ο Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Επίσημο: Τέλος ο Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

Ήταν γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης (26/5) και πλέον πήρε και επίσημο χαρακτήρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζινεντίν Ζιντάν κλείνοντας έτσι τον δεύτερο κύκλο του στον σύλλογο. Έτσι, μπήκε ένα τέλος στο… σίριαλ για το μέλλον του Γάλλου τεχνικού. Όχι, βέβαια, με τον ιδανικότερο τρόπο που θα ήθελαν στις τάξεις της «βασίλισσας». Κάτι, άλλωστε, που γίνεται εμφανές και στην ανακοίνωση των Μαδριλένων.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η Ρεάλ κάνει λόγο για «σεβασμό στην απόφαση του», ενώ εξήρε τον Ζιντάν για τον επαγγελματισμό του και το πάθος του για τον σύλλογο. Τον χαρακτήρισε έναν μύθο για την ομάδα, με τον θρύλο του να ξεπερνάει ακόμα και τα όσα πέτυχε ως προπονητής και παίκτης της «βασίλισσας». «Θα είσαι πάντα στις καρδιές των Μαδριλένων και εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σου» αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα πεπραγμένα του Ζιντάν και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του

Η δεύτερη θητεία του Γάλλου τεχνικού στη Ρεάλ ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου 2019. Συνολικά σε αυτό το διάστημα, σε 114 ματς είχε 69 νίκες, 25 ισοπαλίες και 20 ήττες. Παράλληλα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ισπανίας την περσινή σεζόν. Στις δύο θητείες που βρέθηκε στον πάγκο της «βασίλισσας» κατέκτησε στο σύνολο τρία (διαδοχικά) Champions League, δύο πρωταθλήματα, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, δύο Super Cup και δύο Super Cup Ισπανίας. Η φετινή σεζόν, όμως δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η Ρεάλ έμεινε χωρίς κάποιο τρόπαιο, με τον Ζιντάν να παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει. Ζιντάν

Πλέον, οι Μαδριλένοι στρέφονται στην εύρεση του αντικαταστάτη του στον πάγκο. Το πρώτο όνομα που υπήρχε στη λίστα του συλλόγου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, φέρεται να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη Γιουβέντους. Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα η περίπτωση προαγωγής του Ραούλ στην πρώτη ομάδα, ένα όνομα που σίγουρα θα έκανε «γκελ» στο κόσμο της Ρεάλ, δεδομένου του παρελθόντος του ως παίκτης της. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι και τα ονόματα των Αντόνιο Κόντε και Γιόακιμ Λεβ βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Μαδριλένων, που καλούνται να πάρουν μια απόφαση που θα κρίνει εν πολλοίς το άμεσο μέλλον τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ