ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Γύρω-γύρω η Ρεάλ με την Τότεναμ και στη μέση ο… Ποκετίνο!

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο συζητάει με την Τότεναμ για την μεγάλη επιστροφή του, αλλά ταυτόχρονα βλέπει με ενδιαφέρον και τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γύρω-γύρω η Ρεάλ με την Τότεναμ και στη μέση ο… Ποκετίνο!

Λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι στον… αέρα. Δεν είναι ότι η γαλλική ομάδα θέλει να τον διώξει. Βέβαια, ακόμα κι αυτό το ενδεχόμενο δε θα έμοιαζε απίθανο. Άλλωστε, με αυτόν στο τιμόνι οι Παριζιάνοι απώλεσαν τα σκήπτρα τους στη Γαλλία, χάνοντας το πρωτάθλημα από τη Λιλ. Παράλληλα, στο Champions League αποκλείστηκαν σχετικά εύκολα στα ημιτελικά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός τεχνικός κατέκτησε δύο τίτλους από την έλευση του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο λόγος της πιθανής αποχώρησης του είναι άλλος, όμως, Βλέπετε, οι σχέσεις του Ποκετίνο με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λεονάρντο είναι αρκετά κακές. Ουσιαστικά, ο 49χρονος τεχνικός θεωρεί πως δεν έχει «φωνή» στις αποφάσεις της ομάδας. Έτσι, ο ίδιος όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (27/5) βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του στην Τότεναμ. Εκεί όπου πέρασε τα καλύτερα προπονητικά του χρόνια. Όπως τονίζει η «AS», οι δύο πλευρές έχουν εντείνει τις συνομιλίες τους εδώ και μέρες. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εμφανιστεί και αυτή ως επίδοξος… μνηστήρας του Αργεντινού, που καλοβλέπει την περίπτωση της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ποκετίνο

Πιέζει τον Ποκετίνο η Τότεναμ, περιμένει τις εξελίξεις η Ρεάλ

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, o πρόεδρος των «Spurs», Ντάνιελ Λίβι, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Ποκετίνο. Ωστόσο, ο 49χρονος τεχνικός έχει θέσει δύο βασικούς όρους για να επιστρέψει. Αρχικά, θέλει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο μαζί με ένα πλάνο για το μέλλον. Άλλωστε, ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει πως απολύθηκε τον Νοέμβριο του 2019 στη μέση της σεζόν. Παράλληλα, ο ίδιος φέρεται να ζητάει αυξημένες αρμοδιότητες στις αγωνιστικές επιλογές, κάτι που δεν έχει στην Παρί. Ουσιαστικά, ζητάει ολοένα και περισσότερες επιλογές να περνάνε από αυτόν.

Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει ψηλά στη λίστα της. Η «βασίλισσα» είδε τον Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρεί και πλέον αναζητεί τον διάδοχο του. Ο Ποκετίνο έχει ήδη αρκετές συμπάθειες στις τάξεις των Μαδριλένων, έχοντας υπάρξει και κατά το παρελθόν στόχος τους για τη θέση. Ταυτόχρονα, και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ρεάλ. Αυτό που τονίζει η «AS» είναι ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα κληθεί να λάβει μια απόφαση μέσα στο επόμενο διάστημα. Αν θελήσει να αποχωρήσει από την Παρί, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο, αλλά μπορεί να βρεθεί άκρη. Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ συνεχίζει να τον πιέζει, ενώ η Ρεάλ τηρεί στάση αναμονής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ