ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Μέσι και Κούμαν»

Ο Ζοάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής μιλώντας μεταξύ άλλων για το μέλλον των Λιονέλ Μέσι και Ρόναλντ Κούμαν.

Λαπόρτα: «Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Μέσι και Κούμαν»

Οι μέρες περνούν και στην Μπαρτσελόνα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα. Ο Ζοάν Λαπόρτα έχει πολλά μέτωπα ανοικτά, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα επιλύσει. Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Ο πρόεδρος της Μπάρτσα στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά, στην κορυφή της λίστας των θεμάτων βρίσκεται η περίπτωση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ διανύει τις τελευταίες του ημέρες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει προφανώς τις διαβουλεύσεις με τον παίκτη. Και φυσικά υπάρχει η απορία από όλους για το πού βρίσκονται οι συζητήσεις.

Ο Λαπόρτα αποκρίθηκε σε αυτό: «Ο Μέσι λατρεύει την Μπαρτσελόνα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ελπίζουμε πως θα αποδεχτεί την πρόταση για ανανέωση. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Θεωρώ ότι θα εκτιμήσει την πρότασή μας και πως η νέα προοπτική δεν τον αφήνει αδιάφορο. Δουλεύουμε ένα πρότζεκτ που θα περιλαμβάνει μια ανίκητη ομάδα με εκείνον μαζί. Οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα ανανεώσει.»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λαπόρτα

Στηρίζει τον Κούμαν ο Λαπόρτα

Πέραν του Μέσι, ο Λαπόρτα φυσικά και ρωτήθηκε για το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός προπονητής έχει συμβόλαιο με την ομάδα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το τιμήσει. Αναφέρθηκε επίσης και στην περίπτωση του Τσάβι, η οποία φαντάζει δύσκολη για την ώρα.

«Ο Κούμαν έχει συμβόλαιο και το σεβόμαστε αυτό. Να σας πω πως είχε ένα επεισόδιο με την υγεία του, είναι στο νοσοκομείο, αλλά όλα είναι εντάξει. Θα κανονιστεί ραντεβού για συζητήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του. Και δεν θεωρώ πως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.», τόνισε ο Λαπόρτα.

Ακόμη, ο Ισπανός πρόεδρος μίλησε και για τα οικονομικά εμπόδια της Μπάρτσα, τον Γκουαρντιόλα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ.

«Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Μπαρτσελόνα έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα δουλεύουμε και θα βγάλουμε σύντομα άκρη για το μέλλον. Είδα ότι αναφέρθηκε κάτι για τον Γκουαρντιόλα. Του εύχομαι να κερδίσει το Σάββατο, αλλά δεν είμαι εδώ για να εκφράσω τα όνειρά μου περί αυτού.

Για την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ, ήταν ένα οργανωμένο πρότζεκτ. Εμείς και οι άλλοι έντεκα σύλλογοι θέλαμε το καλό του ποδοσφαίρου. Την εξέλιξή του. Εξετάσαμε τα έγγραφα με τους δικηγόρους και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να είμαστε εκεί. Πρέπει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου. Αν ένας μεγάλος σύλλογος βλαφτεί, τότε αυτό θα επηρεάσει και έναν μικρότερο. Έτσι έχουν τα πράγματα.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ