ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Χαμός στην Ισπανία για την αποστολή της Βιγιαρεάλ! (pics)

Η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στην Ισπανία, μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγινε... χαμός στους δρόμους της πόλης!

Χαμός στην Ισπανία για την αποστολή της Βιγιαρεάλ! (pics)

Η Βιγιαρεάλ όχι απλά έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά νίκησε και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ναι μεν μπορεί να έπρεπε να παίξει αρκετά αμυντικά και να φτάσει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Ωστόσο, στο τέλος το «κίτρινου υποβρύχιο» σήκωσε στον ουρανό του Γκντανσκ την κούπα! Η πόλη όπου εδρεύει η ισπανική ομάδα δεν έχει πολύ κόσμο. Ούτε είναι και από τις πολύ μεγάλες που υπάρχουν στην Ισπανία. Μόλις 50.000!

Αλλά δεν αποκλείεται να βγήκαν στους δρόμους για να χαρούν με την ψυχή τους όλοι! Μικροί και μεγάλοι ήθελαν να αποθεώσουν τον Ουνάι Έμερι και τους παίκτες του, με αποτέλεσμα να επιφυλάξουν υποδοχή ηρώων!

Λογικό και επόμενο εδώ που τα λέμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό σε όλο αυτό. Η Βιγιαρεάλ ναι μεν μπορεί να έχει δώσει το «παρών» τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά, ήταν πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας όπου έφτανε μέχρι έναν τελικό και εν τέλει στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; H Βιγιαρεάλ γράφει ιστορία και στους πανηγυρισμούς! 

H Βιγιαρεάλ γράφει ιστορία!

Δεν είναι μία από τις παραδοσιακές ομάδες της Ισπανίας η Βιγιαρεάλ. Δεν έχει τη μεγάλη ιστορία, ούτε τη βαριά φανέλα. Δεν έχει πλήθος κόσμου που την υποστηρίζει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η τροπαιοθήκη της δεν έχει κάτι μέσα της. Όμως, όσο περνάνε τα χρόνια οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν σωστές και προσεκτικές κινήσεις, ώστε να ανέβει το επίπεδο. Και αυτό φαίνεται. Όχι απλά στα λόγια ή στις υποσχέσεις, αλλά εντός αγωνιστικού χώρου.

Εκεί όπου οι παίκτες του Ουνάι Έμερι δεν κοιτάνε αντιπάλους με μεγάλα ή μικρά συμβόλαια. Τα δίνουν όλα, ώστε να τα πάρουν όλα. Και στον τελικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσαν την καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Μένει να δούμε αν αυτό το τρόπαιο ήταν μόνο η αρχή σε μία ανάλογη συνέχεια ή αν θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι οι φίλοι της ομάδας να ζήσουν πάλι μεγάλες στιγμές! H Βιγιαρεάλ γράφει ιστορία και στους πανηγυρισμούς! H Βιγιαρεάλ γράφει ιστορία και στους πανηγυρισμούς!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ