ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο είναι φευγάτος και η Γιουβέντους ψάχνει… τράμπες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να φύγει από τη Γιουβέντους, η οποία «ζαχαρώνει» τους Ικάρντι και Πογκμπά ως πιθανά ανταλλάγματα.

Ο Κριστιάνο είναι φευγάτος και η Γιουβέντους ψάχνει… τράμπες!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους εδώ και λίγο καιρό είναι αβέβαιο. Άλλωστε, ήδη υπάρχει έντονη φημολογία περί επιθυμίας του να αποχωρήσει από τη «γηραιά κυρία». Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μοιάζει… ξενερωμένος από την τροπή που πήρε η φετινή σεζόν. Από τη μια ήρθε ξανά ο αποκλεισμός από τη φάση των «16» στο Champions League κι από την άλλη η απώλεια του πρωταθλήματος στην Ιταλία έπειτα από 9 χρόνια. Δύο παράγοντες που φέρεται να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο μυαλό του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Βέβαια, η Γιουβέντους κατάφερε να κλείσει θετικά τη σεζόν με την είσοδο της στην τετράδα και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», τίποτα δεν έχει αλλάξει στο μυαλό του Κριστιάνο. Ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του μακριά από το Τορίνο και μάλιστα ήδη δύο ομάδες, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερίζουν για την απόκτηση του. Προσφέροντας, βέβαια, και έμψυχα ανταλλάγματα στην ιταλική ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο

Από τη μια ο Ικάρντι κι απ’ την άλλη ο Πογκμπά για τον Κριστιάνο

Ας το πάρουμε από την αρχή, όμως. Η έλευση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους, όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν… ξετρέλανε τον Κριστιάνο. Κακές σχέσεις δεν φαίνεται πως έχουν, αλλά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν βρίσκεται και 100% στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, που δεν θα τον χάλαγε η πώληση του. Εκεί ακριβώς μπαίνει πρώτα η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι αναμένουν την απόφαση του Μπαπέ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022 κι αν ο Γάλλος δεν τα βρει με την ομάδα, τότε ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Το κενό που θα αφήσει δεδομένα είναι μεγάλο και στην Παρί θέλουν τον Κριστιάνο για να το καλύψει. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, θα προσφέρουν και τον Μάουρο Ικάρντι ως αντάλλαγμα, τον οποίο «ζαχαρώνει» εδώ και χρόνια η Γιουβέντους. Ωστόσο, για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ υπάρχει και η επιλογή της επιστροφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία προωθεί περισσότερο και η «γηραιά κυρία». Κι αυτό γιατί έτσι θα μπορέσει να πάρει πίσω τον Πολ Πογκμπά ως μέρος της συμφωνίας. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει ο 36χρονος σούπερ σταρ να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ