ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πέρεθ φέρνει στη Ρεάλ τον άνθρωπο που έκανε πρωταθλήτρια τη Λιλ!

Πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να φέρει στις τάξεις της όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τεχνικό διευθυντή της Λιλ, Λουίς Κάμπος, ο οποίος είναι περιζήτητος.

Ο Πέρεθ φέρνει στη Ρεάλ τον άνθρωπο που έκανε πρωταθλήτρια τη Λιλ!

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης έληξε άσχημα. Χωρίς καμία κούπα, χωρίς καμία χαρά. Η «βασίλισσα» βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και εκτός από νέο προπονητή, μετά τη φυγή του Ζινεντίν Ζιντάν, ψάχνει και τεχνικό διευθυντή.

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι εκείνος της Λιλ. Ο Λουίς Κάμπος, ο οποίος με τις περσινές του κινήσεις όχι απλά κατάφερε να γίνει παντού γνωστός. Αλλά να βοηθήσει στη δημιουργία ενός συνόλου στις τάξεις των «λιλουά» που τους έφερε στην κορυφή της Γαλλίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο ισχυρός άντρας της ισπανική ομάδας σύντομα θα έχει συνάντηση με τον Κάμπος. Παράλληλα, υπάρχουν φήμες που θέλουν τους δύο άντρες τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Έτσι, όταν θα συναντηθούν από κοντά θα τα πουν απλά και μόνο, ώστε να δρομολογηθούν μέχρι και οι τελευταίες λεπτομέρειες μέχρι να γίνει το deal πραγματικότητα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Θέλει κάποιον δίπλα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέρεθ!

Θέλει κάποιον δίπλα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέρεθ!

Εδώ και χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου που δεν έχει κάποιο «μεσάζοντα» μεταξύ του προέδρου και του προπονητή της. Τα περασμένα καλοκαίρια ο Ζινεντίν Ζιντάν τα έκανε όλα. Δεν προπονούσε απλά τους παίκτες, αλλά, είχε επαφές μαζί τους. Τόσο για εκείνους που ήταν να φύγουν, όσο και με εκείνους που ήταν να έρθουν.

Πλέον χωρίς τον «Ζιζού» δίπλα του ο Πέρεθ θέλει να δώσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε κάποιον που έχει μάθει στα δύσκολα. Σε κάποιον που μπορεί να βρει «διαμαντάκια», χωρίς να έχει στα χέρια του μεγάλο μπάτζετ. Αυτός είναι για την ώρα ο Λουίς Κάμπος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει μεγάλο ποσοστό για το… θαύμα της Λιλ στη Γαλλία. Ήδη πολλές ομάδες τον είχαν στη λίστα τους. Όμως, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε πολύ γρήγορα και φαίνεται πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι μελλοντικές του κινήσεις και ποιους παίκτες θα φέρει στους «μερένχες», ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ