Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο τελικός Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με ανταλλαγή… μπουκέτου! (vid)
Champions League

Ο τελικός Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με ανταλλαγή… μπουκέτου! (vid)

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε λίγες ώρες νωρίτερα μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων.

29.05.2021 | 18:11

Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εκείνη η βραδιά που όλοι και όλα… σταματάνε. Οι τηλεοράσεις δείχνουν το ματς και τίποτα άλλο. Ωστόσο, όταν η εν λόγω αναμέτρηση είναι μεταξύ δύο αγγλικών ομάδων όλα είναι πιθανά.

Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι Άγγλοι οπαδοί δεν έχουν και το καλύτερο όνομα. Ειδικά όταν ταξιδεύουν μακριά από το Νησί. Εκείνοι της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Κάτι που φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Ναι μεν η μπύρα ρέει άφθονη στην Πορτογαλία -αν και η πόλη του Πόρτο φημίζεται  για το κρασί της- αλλά αντί για να χαλαρώσουν οι Άγγλοι φαίνεται ότι η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ έφερε ένταση μεταξύ τους πριν καν μπουν οι 22 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο του «Ντραγκάο».

Αποτέλεσμα; Να πιαστούν στα χέρια!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τι μπορεί να δούμε στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ;

Σε έναν τελικό όλα είναι πιθανά. Βέβαια, το θέαμα δεν είναι και τόσο σίγουρο. Ακόμη και αν μιλάμε για δύο ομάδες σαν την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι που έχουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις και τις γραμμές του γηπέδου!

Ωστόσο, μπροστά στην κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ και μπροστά στην ιστορία ακόμη και τότε καμία φορά το θέαμα πάει βόλτα. Παρόλα αυτά το κλίμα είναι θετικό μερικές ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Όλα δείχνουν -προς το παρόν τουλάχιστον- ότι θα γίνει ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι. Ένα ματς που δύσκολα θα ξεχωρίσει πιο πολύ κάποια ομάδα. Το καλό στην όλη φάση είναι ότι στο «Ντραγκάο» θα βρίσκονται -στο σύνολο- 16.500 θεατές.

Κάτι που δείχνει ότι σιγά- σιγά όλα μπαίνουν σε μία κανονικότητα. Και ότι από την επόμενη σεζόν θα γήπεδα θα είναι γεμάτα από κόσμο!

https://fb.watch/5O4N6Ik_oX/

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version