ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Οι απίθανες συμπτώσεις που δείχνουν Τσέλσι στον τελικό!

Η Τσέλσι βρίσκεται ξανά στον τελικό του Champions League, σε μια σεζόν που οι συμπτώσεις της θυμίζουν το 2012, όταν πήρε το τρόπαιο.

Οι απίθανες συμπτώσεις που δείχνουν Τσέλσι στον τελικό!

Οι ώρες περνούν και ο μεγάλος τελικός του Champions League το βράδυ του Σαββάτου (29/5) πλησιάζει όλο και περισσότερο. Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμος να μονομαχήσουν για το «Ιερό Δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως είναι λογικό και οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα αυτό το τρόπαιο. Οι μεν «πολίτες» στον παρθενικό τους τελικό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θέλουν και το πρώτο τους τρόπαιο. Παράλληλα, και ο προπονητής τους Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή για πρώτη φορά μετά το 2011, όταν κατέκτησε το Champions League με την Μπαρτσελόνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Από την άλλη η Τσέλσι βρίσκεται στον τρίτο τελικό της ιστορίας της. Το 2008 έχασε στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον προηγούμενο αγγλικό «εμφύλιο» της. Ωστόσο, το 2012 ήταν η σειρά της να πανηγυρίσει πάλι στα πέναλτι, αλλά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου αυτή τη φορά. Αυτό, όμως, που προξενεί εντυπώσεις είναι οι… διαβολικές συμπτώσεις που συνέβησαν πριν 9 χρόνια και συμβαίνουν και στη φετινή σεζόν για τους «μπλε». Κάτι που ίσως «δείχνει» πως είναι ξανά η ώρα τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σίτι Τσέλσι

Όλες οι συμπτώσεις που θυμίζουν… 2012 για την Τσέλσι

Όπως τότε, έτσι και φέτος, η ομάδα του Λονδίνου άλλαξε τον νεαρό προπονητή μέσα στη σεζόν. Εκείνη τη σεζόν ο Αντρέ Βίλας Μπόας απολύθηκε τον Μάρτιο, με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός και να σηκώνει στο τέλος την κούπα. Κάτι που θυμίζει τη φετινή σεζόν, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να απολύεται τον Ιανουάριο και τον Τόμας Τούχελ να παίρνει τη θέση του, οδηγώντας την Τσέλσι στον τελικό.

Παράλληλα, σε αμφότερες τις σεζόν σε προημιτελικά και ημιτελικά απέκλεισε ομάδες από Πορτογαλία και Ισπανία αντίστοιχα. Τη σεζόν 2011/12 πέταξε έξω την Μπενφίκα και την Μπαρτσελόνα, ενώ φέτος την Πόρτο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, στον φετινό ημιτελικό βρήκε δίχτυα ο Τίμο Βέρνερ, που κόστισε στην Τσέλσι 50 εκατομμύρια λίρες. Όπως ακριβώς είχε κάνει πριν εννιά χρόνια ο Φερνάντο Τόρες, που είχε κοστίσει το ίδιο ακριβώς ποσό.

Επίσης, μια από τις τελευταίες συμπτώσεις αφορά και τη Μάντσεστερ Σίτι. Βλέπετε, τη σεζόν 2011/12 που η Τσέλσι πήρε το Champions League, οι «πολίτες» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την κατάκτηση της Premier League. Μάλιστα, είχε συμβεί σ’ ένα απίστευτο φινάλε με γκολ του Αγκουέρο στο 93′, με τον Αργεντινό φορ να ετοιμάζεται για το τελευταίο του ματς με τον σύλλογο στον φετινό τελικό. Τέλος, στην Ιταλία είχε αναδειχθεί ξανά πρωταθλητής ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός, που πέρασε και από την Τσέλσι, είχε οδηγήσει την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A τότε, κάτι που πέτυχε και φέτος με την Ίντερ. Αν μη τι άλλο οι συμπτώσεις θυμίζουν το 2012 για την Τσέλσι. Θα είναι όμως ίδια η κατάληξη; Αυτό θα το μάθουμε το βράδυ του Σαββάτου (29/5)!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ