ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Μπλάκπουλ για άνοδο, Εφές για κούπα – Κυριακάτικη 5αδα στο 40Χ!

Οι σημερινές προτάσεις από τους «betarades».

Μπλάκπουλ για άνοδο, Εφές για κούπα – Κυριακάτικη 5αδα στο 40Χ!

Αρκετά ενδιαφέρον το Κυριακάτικο κουπόνι, με κρίσιμα παιχνίδια μπαράζ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και ασταμάτητη δράση στη Σκανδιναβία, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ενώ ξεχωρίζει ο τελικός της Euroleague στην Κολωνία! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Μπλάκπουλ για άνοδο

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Wembley του Λονδίνου, όπου στις 17:00 διεξάγεται ο τελικός των playoffs στην League One. Μπλάκπουλ εναντίον Λίνκολν σε νοκ άουτ παιχνίδι, με διακύβευμα την άνοδο στην Championship!

Διακαής στόχος για την Μπλάκπουλ η άνοδος, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και θέλει να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ. Στα ημιτελικά των πλέι οφ βρήκε απέναντι της την Όξφορντ και καθάρισε, ουσιαστικά, στην πρόκριση από το πρώτο ματς. Κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας, οι αντίπαλοί της προσπάθησαν να φέρουν τα πάνω – κάτω στη ρεβάνς του Μπλούμφιλντ, αλλά η ομάδα του Κρίτσλι βρήκε άμεσα τις απαντήσεις σε όσα ερωτήματα της τέθηκαν και πήρε το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν αποτελεί η Λίνκολν, η παρουσία της οποίας στον τελικό των πλέι οφ αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Στα ημιτελικά αντιμετώπισε την Σάντερλαντ. Στο πρώτο ματς στο γήπεδό της κέρδισε με 2-0. Στη ρεβάνς έγινε μεγάλο ματς, η Λίνκολν δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έδειχνε να χάνει το μομέντουμ, επέστρεψε, όμως, και πήρε την πρόκριση, παρά την ήττα με 2-1.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπλάκπουλ, στηρίζεται στην άμυνά της και αν παρουσιαστεί τόσο σοβαρή έχει το προβάδισμα Θα στηρίξουμε τους τυπικά γηπεδούχους και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.44.

Αναγκαίο ρίσκο

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 21:00, η Ρίο Άβε υποδέχεται την Αρούκα για τα μπαράζ παραμονής/ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από το Estádio Municipal de Arouca μεσοβδόμαδα η Ρίο Άβε, που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Αρούκα. Προβλημάτισε με την εικόνα της, δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της και δεν μπόρεσε να περιορίσει την αντίπαλο της, γνωρίζοντας μια ήττα που μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική. Αποτέλεσμα που έφερες αλλαγές, με τη διοίκηση να προχωρά στη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Καρντόσο και έτσι η ομάδα θα παραταχθεί σήμερα υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού προπονητή.

Τα έκανε όλα σωστά κόντρα στη Ρίο Άβε, με την Αρούκα να πανηγυρίζει σπουδαία νίκη με 3-0 μεσοβδόμαδα εντός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα μπαράζ.

Η Ρίο Άβε οφείλει να ρισκάρει από νωρίς για να γυρίσει την κατάσταση και θα δημιουργηθούν πολλοί ανοιχτοί χώροι. Περιμένουμε παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, επομένως ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.20. 

Back to Back η Χάκεν

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται από τη Σουηδία, όπου στις 15:30 διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στη Χάμαρμπι και τη Χάκεν.

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, η Χάμαρμπι υπέστη και πάλι την ήττα. Την περασμένη εβδομάδα, το σύνολο του Στέφαν Μπίλμπορν φιλοξενήθηκε από την Κάλμαρ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Κάπως έτσι, μετράει έντεκα βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές.

Από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Χάκεν, μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την περασμένη εβδομάδα, το σύνολο του Αντρέας Αλμ υποδέχθηκε τη Βάρμπεργκς, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-1. Ωστόσο εξακολουθεί να είναι ουραγός στην κατάταξη.

Η Χάκεν μπορεί να μην πείθει στο πρωτάθλημα, ωστόσο είναι η κάτοχος του τροπαίου, ενώ είναι ισχυρό και το κίνητρο που έχει ο Αλμ στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της. Επιλογή η κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Χάκεν σε απόδοση 2.05. 

Σκληρό καρύδι η Γιερβ

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή προέρχεται από τη Νορβηγία και τον αγώνα Φρέντρικσταντ – Γιερβ για την 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Η Φρέντρικσταντ έχει κάνει τρομερή εκκίνηση στη σεζόν και είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Σε αυτό, προσθέστε και το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη. Η ομάδα του Γιόχανσεν επικράτησε της Σόγκνταλ (1-2) εκτός έδρας και συνεχίζει ένα νικηφόρο σερί.

Η Γερβ έχει ξεκινήσει πολύ θετικά το νέο πρωτάθλημα και είναι στα ψηλά της κατάταξης. Προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία εναντίον της Στιέρνταλς-Μπλινκ (2-1), με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Θεωρούμε υπερβολικό το φαβοριτισμό της Φρέντρικσταντ, η οποία μην ξεχνάμε ότι είναι νεοφώτιστη. Η Γερβ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά, θα την στηρίξουμε στο Χ2, σε απόδοση 2.05.  

Εφές για κούπα!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον τελικό της Euroleague, ανάμεσα στην Μπαρσελόνα και την Εφές (21:30).

Αμφότερες επικράτησαν με άγχος στα ημιτελικά, αλλά η εικόνα της Εφές ήταν σαφώς καλύτερη στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, απέναντι στην οποία κυριάρχησε απόλυτα για 30 λεπτά.

Οι Τούρκοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, παίζουν μία ταχύτητα πιο πάνω. Έχουν ξεκάθαρους ρόλους και συνοχή και ο Λάρκιν χρωστάει μεγάλο παιχνίδι, από αυτά που μας έχει συνηθίσει, μετά τον μέτριο ημιτελικό. Ήρθε η ώρα της στέψης για την Εφές, θα την στηρίξουμε σε απόδοση 1.79. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ