ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Τούχελ το σήκωσε και περιμένει νέο συμβόλαιο!

Ο Τόμας Τούχελ οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champions League και μετά τον τελικό αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου.

Ο Τούχελ το σήκωσε και περιμένει νέο συμβόλαιο!

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ ολοκλήρωσε με τον πιο ιδανικό τρόπο τη σεζόν της. Κατακτώντας το Champions League, με τη νίκη της στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Κι όλα αυτά σε μια σεζόν που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι οι «μπλε» δεν έδειχναν σημάδια βελτίωσης. Έτσι, αποφασίστηκε η έλευση του Γερμανού τεχνικού. Μια από τις πιο σωστές αποφάσεις που έχουν πάρει οι Λονδρέζοι τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην τεχνικός της Παρί «μετάλλαξε» την Τσέλσι και την οδήγησε στον ευρωπαϊκό θρίαμβο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Μέσα σε 124 μέρες μετέτρεψε μια ομάδα που δεν τρόμαζε στην κατακτήτρια της Ευρώπης. Ο Τούχελ στις δηλώσεις του μετά το ματς αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών συνάντησε και συνομίλησε μόλις για πρώτη φορά με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως… περιμένει ένα νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι. Εξάλλου, το προηγούμενο του έχει διάρκεια μόλις μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Όπως τόνισε, η στιγμή της πρώτης γνωριμίας τους ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά επισήμανε επίσης πως μπορεί να ήταν και η… χειρότερη, αφού οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να οδηγήσει τους «μπλε» σε νέες νίκες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τούχελ: «Ήταν η καλύτερη στιγμή για την πρώτη συνάντηση με τον Αμπράμοβιτς»

«Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω έχω ήδη νέο συμβόλαιο με τη νίκη αυτή. Ο μάνατζερ μου είπε κάτι γι’ αυτό. Δεν ξέρω, αλλά ας το δούμε πρώτα. Μίλησα τώρα με τον ιδιοκτήτη στο γήπεδο, που ήταν και η καλύτερη στιγμή για την πρώτη μας συνάντηση. Ή και η χειρότερη, γιατί από τώρα μπορεί να γίνει μόνο χειρότερο! Θα μιλήσουμε αύριο, θα μιλήσουμε αργότερα, αλλά ανυπομονώ γι’ αυτό. Μπορώ να τον διαβεβαιώσω ότι θα παραμείνει πεινασμένος, ότι θέλω τον επόμενο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του φιλόδοξου συλλόγου και ένα μεγάλο κομμάτι ενός πολύ δυνατού γκρουπ που ταιριάζει τέλεια στα πιστεύω και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.

Η επιθυμία μου είναι να πάω για ακόμα περισσότερες νίκες, να ωριμάσω κι άλλο ως προπονητής. Επιθυμία μου είναι να πιέσω αυτή την ομάδα στα όρια της από την πρώτη μέρα της νέας σεζόν. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και πρέπει να κλείσουμε κι άλλο το κενό. Γι’ αυτό βρίσκομαι εγώ εδώ, οπότε θα είναι καλό να τον γνωρίσω λίγο περισσότερο. Είμαστε σε συνεχή επαφή, αλλά όχι προσωπική. Ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα απευθείας από εμένα, αλλά τώρα ήταν ωραίο που τον γνώρισα», δήλωσε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ