Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βγήκε η 11αδα της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς τον Καντέ! (pic)
Champions League

Βγήκε η 11αδα της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς τον Καντέ! (pic)

Η ΟΥΕΦΑ έκανε γνωστή την καλύτερη 11αδα της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με το «Fantasy Football» και από αυτή λείπει ο Ενγκολό Καντέ.

30.05.2021 | 18:08

Ο Ενγκολό Καντέ τα έκανε όλα πολύ καλά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν πανταχού «παρών». Γι’ αυτό το λόγο και κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Οι παίκτες της Τσέλσι νιώθουν χαρά και σιγουριά, καθώς ξέρουν ότι έχουν δίπλα τους ή μπροστά τους τον Γάλλο. Την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι των «μπλε» δεν ξέρουν τι να κάνουν για να τον σταματήσουν. Κάτι που μπορούν να επαληθεύσουν και οι χαφ της Μάντσεστερ Σίτι!

Κι όμως! Στην καλύτερη 11αδα της χρονιάς στα «αστέρια» λείπει το όνομα του Καντέ! Η ΟΥΕΦΑ μία ημέρα μετά τον τελικό στην Πορτογαλία μεταξύ της Τσέλσι και της Σίτι έκανε γνωστή την ομάδα που ξεχώρισε και μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στο «Fantasy Football» τη σεζόν που πέρασε.

Αλλά σε αυτή δεν υπάρχει ο Γάλλος χαφ, ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς όχι απλά ήταν αποτελεσματικός. Μα και εκείνος που πήρε πολλές φορές το βραβείο του MVP από τη φάση των «16» και έπειτα!

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας! 

Δεν υπάρχουν λόγια για τον Καντέ και τα ματς που έκανε φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Ενγκολό Καντέ δεν είναι από τους πιο φαντεζί παίκτες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Ούτε από αυτούς που απασχολούν με δηλώσεις του ή εκτός αγωνιστικού χώρου, λόγω της ζωής του.

Ο Γάλλος μέσος είναι ταπεινός. Έτσι ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει. Ακόμη και τώρα που είναι -κατά πολλούς- ο καλύτερος μέσος του κόσμου. Κάτι που σίγουρα επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά ο χαμογελαστός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μπει στην 11αδα της σεζόν! Σε αυτή το «παρών» έδωσαν, μαζεύοντας πιο πολλούς πόντους οι: Μεντί (Τερματοφύλακας), Γόκερ (Αμυντικός), Ντίας (Αμυντικός), Ρούντιγκερ (Αμυντικός), Αθπιλικουέτα (Αμυντικός), Γκουντογκάν (Μέσος), Ζορζίνιο (Μέσος), Φόντεν (Μέσος), Χάαλαντ (Επιθετικός), Μπαπέ (Επιθετικός), Σαλάχ (Επιθετικός).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version