ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος φορ στην Ιταλία!

Στα βραβεία της φετινής Σέριε Α ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχτηκε ως ο καλύτερος επιθετικός του ιταλικού πρωταθλήματος με όλα αυτά που έκανε!

Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος φορ στην Ιταλία!

Ακόμη ένα βραβείο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο φορ Γιουβέντους τελείωσε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε με 29 τέρματα, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην πρώτη θέση των πίνακα των σκόρερ.

Κάπως έτσι η Σέριε Α τον ανέδειξε ως τον καλύτερο επιθετικό για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε! Ο έμπειρος στράικερ ναι μεν μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη «Μεγάλη Κυρία». Όμως, με τις εμφανίσεις του και κυρίως χάρη στα γκολ του επιβεβαίωσε ότι ακόμη και στα 36 του παραμένει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα, τα πιο πολλά εξ αυτών ήταν σημαντικά για την ομάδα του, αφού χωρίς αυτά οι «μπιανκονέρι» θα είχαν τερματίσει πολύ πιο χαμηλά! Βέβαια, δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι το τελευταίο του. Μιας και όσο περνάνε οι ημέρες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα τον θέλουν μακριά από τη Γιουβέντους μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο, ο κορυφαίος! Αλλά όχι μόνο στα γκολ!

Κριστιάνο, ο κορυφαίος! Αλλά όχι μόνο στα γκολ!

Τα τελευταία χρόνια στη Σέριε Α βρίσκονται μερικοί σπουδαίοι επιθετικοί. Ρομέλου Λουκάκου, Τσίρο Ιμόμπιλε, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μέσα σε αυτούς φυσικά βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Γιουβέντους μπορεί να μην ήταν στην καλύτερη φάση της αυτό, όμως, δεν πάει και για τον 36χρονο στράικερ.

Δεν ξεχώρισε μόνο για τα 29 γκολ του -που ήταν τα πιο πολλά από τον καθένα, αφήνοντας τον Λουκάκου στη δεύτερη θέση με 24 τέρματα- αλλά και η εν γένει παρουσία του έπαιξε μεγάλο ρόλο, ώστε να έρθει αυτό το βραβείο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Σέριε Α ο Κριστιάνο ξεχώρισε γιατί: κατά 94.3% ήταν σωστός σύμφωνα με το Index. Ήταν τις πιο πολλές φορές στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή (κατά 95,9%).

Τις πιο πολλές φορές πάντα ήξερε τι να κάνει την μπάλα όταν αυτή ερχόταν στα πόδια του. Οπότε ήταν σωστός κατά 96,2%. Εκτός από τα παραπάνω ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε τουλάχιστον 24 σπριντ σε κάθε παιχνίδι που είχαν τουλάχιστον απόσταση 15 μέτρων! Νούμερα που δεν είχε κανείς άλλος σε τόσο υψηλά επίπεδα. Πάντα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα και τα επίσημα στοιχεία της Σέριε Α.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ