ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Αντσελότι στη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της ομάδας, αναπληρώνοντας άμεσα το κενό του Ζινεντίν Ζιντάν.

Επίσημο: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Αντσελότι στη Ρεάλ!

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε μετατραπεί σε νούμερο ένα στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν που αποφάσισε να φύγει από τη “Βασίλισσα” για δεύτερη φορά. Τελικά οι δυο πλευρές μπόρεσαν να φτάσουν σε συμφωνία καθώς η κοινή επιθυμία τους ήταν να συνεργαστούν και πάλι.

Το απόγευμα της Τρίτης η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο άνθρωπος που έφερε το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας δεν τον βλέπουν σαν μια λύση ανάγκης και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το συμβόλαιο του έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι θα υπογράψει αύριο το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

https://twitter.com/realmadrid/status/1399773389066231812?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1399773389066231812%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Freal-madritis-anakoinwse-karlo-adseloti%2F4182453

Επιστρέφει ο άνθρωπος που έφερε το δέκατο

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να γίνει η επιστροφή του Ιταλού χρειάστηκε να αποδεσμευτεί από την Έβερτον. Ο “Καρλίτο” είχε συμβόλαιο με την Αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά οι μπλε του Λίβερπουλ ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να φράξουν τον δρόμο στον πολύπειρο τεχνικό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στην ιστοσελίδα της ένα κείμενο για τα πεπραγμένα του Κάρλο Αντσελότι στην προηγούμενη θητεία του. Γίνεται φυσικά εκτενής αναφορά στο ιστορικό δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο Κύπελλο Ισπανίας. Ωστόσο η αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς η Ισπανική ομάδα δεν έχει την ίδια αίγλη με εκείνη που είχε όταν την άφησε.

Οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν ότι με τον ερχομό του Αντσελότι θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφές προκειμένου να επανέλθει η ο σύλλογος στον δρόμο των επιτυχιών. Κάτι που σίγουρα μέτρησε υπέρ του Ιταλού είναι το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια της ομάδας. Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι ανέλαβε την Μπάγερν Μονάχου, τη Νάπολι και την Έβερτον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ