ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμα

Ο Μουρίνιο «ψήνει» Ντοναρούμα για Ρόμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, επιχειρεί να πείσει τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να γίνει παίκτης των «τζιαλορόσι» σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο Μουρίνιο «ψήνει» Ντοναρούμα για Ρόμα

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα εδώ και καιρό φαινόταν ότι ήταν φευγάτος από τη Μίλαν. Οι υπερβολικές οικονομικές του απαιτήσεις καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή του στους «ροσονέρι». Έτσι, πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε όλα τα δημοσιεύματα και τις φήμες που ήθελαν τον ταλαντούχο γκολκίπερ να αποχωρεί. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός πορτιέρο βρίσκεται στη Μίλαν από το 2015 μετρώντας 88 ανέπαφες εστίες σε 251 συμμετοχές.

Η επόμενη μέρα για τον Ντοναρούμα είναι άγνωστη ακόμα. Σύμφωνα την Gazzetta dello Sport, πάντως, ο νέος προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, επιχειρεί να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των Ρωμαίων.

Ο νέος τεχνικός των «τζιαλορόσι» εργάζεται για την ενίσχυση της ομάδας του ενόψει της σεζόν 2021/2022. Έτσι, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ με φέρνοντας στην Ρώμη τον Ντοναρούμα. Η Gazzetta dello Sport αναφέρει επίσης ότι ο Πορτογάλος κόουτς έχει κάνει έκκληση στον Αμερικάνο ιδιοκτήτη της ομάδας, Νταν Φρίντκιν, να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για την απόκτηση του Ντοναρούμα

Ας σημειωθεί ότι φέτος, ο 22χρονος κίπερ κράτησε 14 φορές ανέπαφη την εστία του σε 37 παιχνίδια. Αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται για το ΕURO 2020 μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντοναρούμα

Η Μίλαν βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Ντοναρούμα

Η Μίλαν στις 27 Μαΐου προχώρησε σε ανακοίνωση φθάνοντας σε οριστική συμφωνία με τον μέχρι χθες τερματοφύλακα της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λιλ, Μάικ Μενιάν. Ο Γάλλος εξαργύρωσε την εκπληκτική του φετινή σεζόν με τη μεταγραφή του στον ιταλικό ποδοσφαιρικό κολοσσό. Οι «Ροσονέρι» μια μέρα μετά το ουσιαστικό τέλος της συνεργασίας τους με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα βρήκαν αντικαταστάτη.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο Μάικ Μενιάν. Ο 25χρονος αφήνει την Λιλ ως πρωταθλητής και ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία της Σέριε Α. Στην ανακοίνωσή της η Μίλαν αναφέρει πως ο Γάλλος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Μενιάν θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «16» και όπως αναμένεται θα αποτελέσει βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ