ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

LIVE η παρουσίαση του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στη Ρεάλ για να διαδεχθεί τον Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» και να την επαναφέρει στους τίτλους.

LIVE η παρουσίαση του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Την επίσημη ανακοίνωση του Κάρλο Αντσελότι ως νέου προπονητή της ομάδας πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα, για να αναπληρώσει το κενό του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά στην Έβερτον, ο «αλενατόρε» κέρδισε την εμπιστοσύνη των «Μερένχες». Το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών θα έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια. Πλέον οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν ο «Καρλίτο» να επαναφέρει τη Ρεάλ στις επιτυχίες.

«Δεν φαντάζομαι Ρεάλ χωρίς Ράμος», ντρίπλα για μεταγραφές και Εμπαπέ!

Ως «τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο» χαρακτήρισε ο Ιταλός τεχνικός την Ρεάλ στα πρώτα του επίσημα λόγια ως προπονητής της «βασίλισσας». «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους πάντες που εργάστηκαν για την επιστροφή μου, εδώ είναι το σπίτι μου και θέλω να επαναλάβω όσα κατάφερα στο παρελθόν» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σίγουρα χωρίς καμία… άγνοια κινδύνου ανέλαβε την απαιτητική θέση στον πάγκο της Ρεάλ. «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι προπονητής εδώ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Στη συνέχεια, για το φλέγον ζήτημα ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος εμφανίστηκε σίγουρος πως θα κρατήσει τον Ισπανό. «Μόλις ανέλαβα, αλλά θέλω να μιλήσω το συντομότερο δυνατό για αυτό».

Η πρώτη του… ντρίπλα ως τεχνικός της Ρεάλ ήρθε στο θέμα μεταγραφών και συγκεκριμένα για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σε σχετική ερώτηση, με υπέροχη τεχνική φρόντισε να απαντήσει διπλωματικά: «Χρειάζεσαι τους καλύτερους για να κερδίζεις, ωστόσο πρώτα πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση του ρόστερ. Ξέρω τους παίκτες, ωστόσο χρειάζεται μια πρώτη αξιολόγηση».

Στην συνέχεια υποσχέθηκε ακόμη πιο επιθετική προσέγγιση της Ρεάλ: «Θα σκοράρουμε περισσότερα γκολ από παντού. Ο Μπενζεμά θα βάζει 50 γκολ, όχι απλά 30» πρόσθεσε (μάλλον) αστειευόμενος. «Δε θα φέρουμε απλά ένα επιθετικό που θα σκοράρει για όλους. Όλη η ομάδα θα είναι πιο επιθετική».

Μπορεί να αναστήσει Μπέιλ-Αζάρ;

Ένα κοινό ερώτημα ΄πολλών δημοσιογράφων ήταν η επαναξιολόγηση του Γκάρεθ Μπέιλ στο ρόστερ. Εδώ και χρόνια, ο Ουαλός είναι παραγκωνισμένος στη Μαδρίτη. Η επιστροφή του Αντσελότι πυροδοτεί το ερώτημα αν μπορεί να παραμείνει στην Ρεάλ ως ενεργό μέλος της. «Μπορεί να μην είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, όμως είχε καλή παρουσία τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα έχει μια καλή σεζόν εδώ» ανέφερε σχετικά με τον σχεδόν… παλαίμαχο Ουαλό.

Αναφερόμενος και στον έτερο δυσκολευόμενο της Ρεάλ, Εντέν Αζάρ, ο «αλενατόρε» εμφανίστηκε σίγουρος πως θα προσφέρει όσα μπορεί. «Ο Αζάρ είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης. Είχε μερικά προβλήματα, όμως η θέληση του να πετύχει θα τον βοηθήσει να αναδιπλωθεί».

Ακόμα φρόντισε να ευχαριστήσει τον προκάτοχό του στην ομάδα, Ζινεντίν Ζιντάν. «Αυτό που δημιούργησε εδώ ο Ζιντάν είναι υπέροχο. Είναι φίλος μου και θα του μιλήσω σύντομα»

Τέλος έθεσε και τους στόχους της ομάδας οι οποίοι ήταν πάνω κάτω… αναμενόμενοι, δίνοντας και μια… παραγγελία για τραγούδι. «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Για το αν θα… τραγουδήσει ξανά στο «Μπερναμπέου», όπως είχε κάνει μετά το μυθικό 10ο Τσάμπιονς Λιγκ το 2014 σχολίασε: «Θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω»!

Δείτε την παρουσίαση του ως το νεότερο «αφεντικό» της «βασίλισσας».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ