ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Με υπογραφή Μαλντίνι η… απογείωση της Μίλαν!

Η Μίλαν έχει δώσει το ελεύθερο στον Πάολο Μαλντίνι να παίξει... μπάλα και ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής βαδίζει αισίως από επιτυχία σε επιτυχία.

Με υπογραφή Μαλντίνι η… απογείωση της Μίλαν!

Η Μίλαν ολοκλήρωσε τη σεζόν φθάνοντας στον μεγάλο της στόχο. Οι «Ροσονέρι» τερμάτισαν στα ψηλά πατώματα της Σέριε Α και δικάιως κατέκτησαν μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενη σεζόν. Ο Στέφανο Πιόλι και οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση και τον μέτριο δεύτερο γύρο και να πετύχουν αυτό που είχαν υποσχεθεί στους εαυτούς τους.

Τώρα οι Μιλανέζοι καλούνται να χτίσουν πάνω σε αυτό και να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο της ομάδας τους. Νέο σκαλοπάτι είναι η καθιέρωση στην ελίτ της Ευρώπης και η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος. Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα και να έχει υπόσταση θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που πονάει. Αυτό το κομμάτι έχει αναλάβει προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο 52χρονος είναι ο άνθρωπος που τρέχει όλα τα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ της Μίλαν. Πάντα βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του προπονητή, Στέφανο Πιόλι. Ο Μαλντίνι μέσα σε λίγες ημέρες έχει δείξει αποφασιστικότητα και ταχύτητα διευθετώντας ένα προς ένα τα «καυτά» θέματα της ομάδας. Η αρχή έγινε με την υπόθεση Ντοναρούμα. Ο Μαλντίνι μπορεί να μη συμφώνησε ποτέ με τη πλευρά του παίκτη ωστόσο έδειξε πως η Μίλαν είναι πάνω από όλα. Έτσι η συνεργασία με τον νεαρό διακόπηκε αλλά αμέσως βρέθηκε ιδανικός αντικαταστάτης. Ο λόγος για τον εξαιρετικό Μάικ Μενιάν, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Ροσονέρι».

Ο Μαλντίνι ρυθμίζει μία προς μία τις υποθέσεις της Μίλαν

Αίσιο τέλος είχαν και οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με την Τσέλσι για τον Τομόρι. Ο ταλαντούχος αμυντικός θα παραμείνει στο Μιλάνο όντας πλέον «κτήμα» της ομάδας. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Τονάλι. Ο Μαλντίνι κατάφερε να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπρέσια και να κάνει περισσότερο κερδοφόρα την περίπτωση για την ομάδα του. Τέλος σειρά παίρνουν και άλλες μεταγραφές, με αυτή του Ολιβιέ Ζιρού να μοιάζει ήδη δρομολογημένη. Ο Μαλντίνι δείχνει πως μπορεί και με το παραπάνω να κάνει σωστά τη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Και έχουμε πολλά ακόμα να δούμε…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ