ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Αγκουέρο θα παίρνει… ψίχουλα στην Μπαρτσελόνα!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο πήγε με πολύ μικρό μισθό στην Μπαρτσελόνα, καθώς θα λαμβάνει σχεδόν το 1/4 όσων λάμβανε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αγκουέρο θα παίρνει… ψίχουλα στην Μπαρτσελόνα!

Η μεταγραφή του Σέρχιο Αγκουέρο ήταν αυτή που άνοιξε το «χορό» για την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Βέβαια, η προσθήκη του Αργεντινού επιθετικού ήταν γνωστή εδώ και αρκετό διάστημα. Απλώς έμενε να λάβει και επίσημο χαρακτήρα. Κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, στο συμβόλαιο του υπάρχει και ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, δείγμα του πόσο ποντάρουν πάνω του οι Καταλανοί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Βέβαια, ο Αγκουέρο βρίσκεται αισίως στα 33 του και προέρχεται από τη χειρότερη σεζόν του εδώ και 15 χρόνια. Ωστόσο, η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητή. Μιλάμε, άλλωστε, για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι κι έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων ετών. Η θέληση του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα ήταν μεγάλη, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», μάλιστα, ο Αργεντινός φορ δέχτηκε κι ένα τεράστιο… ψαλίδι στο μισθό του για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αγκουέρο

Ο Αγκουέρο πήγε με το 1/4 των χρημάτων και… ρίσκαρε με μπόνους

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, ο Αγκουέρο λάμβανε στη Σίτι 23 εκατ. ευρώ το χρόνο. Πόσα θα λαμβάνει στην Μπαρτσελόνα; Μόλις έξι. Δηλαδή σχεδόν το 1/4 των χρημάτων. Σίγουρα σε αυτό έπαιξε ρόλο και η κακή οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα», για την οποία ήταν σίγουρα ενήμερος ο 33χρονος φορ. Γι’ αυτό, άλλωστε, επέλεξε να απορρίψει καλύτερες προτάσεις όσον αφορά τον μισθό του. Όπως για παράδειγμα από τη Γιουβέντους, που του προσέφερε και περισσότερα χρήματα, αλλά και το καλύτερο φορολογικό σύστημα της Ιταλίας σε σχέση με την Ισπανία.

Ωστόσο, ο Αγκουέρο αποφάσισε να «ρισκάρει», μειώνοντας τον καθαρό μισθό του και βάζοντας κάποια μπόνους μελλοντικά. Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», αυτά έχουν αρχικά να κάνουν με τα παιχνίδια που θα παίξει, αλλά και τα γκολ που θα πετύχει. Μόλις πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό, αυτομάτως θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται. Παράλληλα, βέβαια, υπάρχουν και τα μπόνους κατάκτησης τίτλων, όπου για κάθε τρόπαιο ο Αργεντινός θα κερδίσει εξτρά χρήματα. Οπότε, καταλαβαίνει εύλογα κανείς πως όλα ουσιαστικά θα εξαρτηθούν από τον ίδιο. Το κατά πόσο θα μείνει υγιής και θα «κολλήσει» στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το πως θα πρέπει να την οδηγήσει σε τίτλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ