ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

Ο Τζέραρντ και οι… άλλοι για τον πάγκο της Έβερτον!

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεσπόζει στη λίστα της Έβερτον για την αντικατάστασή του Κάρλο Αντσελότι, παρά το παρελθόν στη Λίβερπουλ ως αντίπαλος.

Ο Τζέραρντ και οι… άλλοι για τον πάγκο της Έβερτον!

Η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι που δεν περίμενε η Έβερτον. Ουσιαστικά τα πάντα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Τα «ζαχαρωτά» ναι μεν ενημερώθηκαν άμεσα από τον Ιταλό τεχνικό, αλλά βρέθηκαν στον «αέρα». Κι αυτό γιατί είχαν χτίσει το πλάνο τους έχοντας στο μυαλό τους ότι αυτός θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας. Πλέον, η αγγλική ομάδα καλείται να αναδιοργανώσει τα όσα είχε σκεφτεί. Αρχής γενομένης από την εύρεση προπονητή και ο πρώτος της στόχος για τη θέση είναι ο πλέον… απρόσμενος. Κι αυτό γιατί πρόκειται για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Όπως αναφέρει η «Athletic», ο Άγγλος τεχνικός είναι πρώτος στη λίστα για την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, ο ίδιος αποτελούσε μια ζωή… εχθρό της Έβερτον, όντας θρύλος της συμπολίτισσας και αντίπαλου, Λίβερπουλ. Επί 17 χρόνια (1998-2015) βρισκόταν απέναντι της ως παίκτης. Οπότε, καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως η επιλογή του θα προκαλέσει ένα σοκ. Βέβαια, ο Τζέραρντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη περίοδο της σύντομης προπονητής του καριέρας. Κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα με την Ρέιντζερς, οδηγώντας την στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου έπειτα από 10 χρόνια. Τζέραρντ

Στην τριετία που βρίσκεται στους Προτεστάντες, ο 40χρονος τεχνικός τους «μετάλλαξε». Βήμα βήμα εξέλιξε το παιχνίδι της ομάδας, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν. Αυτό έχουν δει και στην Έβερτον και σκέφτονται να κάνουν στην άκρη όποιες κόντρες υπήρξαν για να του δώσουν τη θέση. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι ο ίδιος ο Τζέραρντ θα αποδεχτεί την πρόταση τους, καθώς το δέσιμο του με τη Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από γνωστό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι άλλοι στόχοι της Έβερτον μετά τον Τζέραρντ – Ο έτερος «κόκκινος» Μπενίτεθ και ο… παλιός Μόγιες

Βέβαια, τα «ζαχαρωτά» έχουν κι άλλες εναλλακτικές. Σε ένα περίεργο… παιχνίδι της μοίρας και ο δεύτερος προπονητής στη λίστα τους συνδέεται με τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για τον Ράφα Μπενίτεθ, που πέρασε συνολικά έξι χρόνια (2004-10) στον πάγκο των «κόκκινων», κατακτώντας μαζί τους το Champions League στον επικό τελικό της Κωνσταντινούπολης. Ο ίδιος βρίσκεται χωρίς δουλειά από τον Ιανουάριο, όταν αποχώρησε από την Νταλιάν Προφέσιοναλ της Κίνας. Ωστόσο, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου τελευταία φορά προπόνησε τη Νιούκαστλ. Μπενίτεθ

Παράλληλα, υπάρχουν τρεις ακόμη προπονητές που βρίσκονται στα πλάνα της Έβερτον. Ένας από αυτούς είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Σκωτσέζος μόνο άγνωστος δεν είναι στα «ζαχαρώτα», αφού βρισκόταν στον πάγκο τους για 11 ολόκληρα χρόνια (2002-2013), προτού αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτειντ. Πλέον, μετά την εξαιρετική σεζόν του με τη Γουέστ Χαμ, οι «μετοχές» του έχουν ανέβει αρκετά και δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί η μεγάλη επιστροφή του. Τέλος, υπάρχουν και τα ονόματα των Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ, του Πάουλο Φονσέκα και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ με λιγότερες πιθανότητες. Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποιο όνομα έκπληξη, όπως του Έντι Χάουι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ