ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Σίφουνας η Γαλλία, προβληματίζουν Γερμανία κι Ολλανδία (vids)

Η Γαλλία δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη περίοδο, με τις Γερμανία και Ολλανδία να προβληματίζουν ενόψει Euro.

Σίφουνας η Γαλλία, προβληματίζουν Γερμανία κι Ολλανδία (vids)

Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων βρίσκεται στην τελική ευθεία. Αυτές τις μέρες έχουμε διεθνή φιλικά και το βράδυ της Τετάρτης 2/6 διεξήχθησαν ορισμένα αξιοσημείωτα. Η Γαλλία νίκησε εύκολα την Ουαλία, η Αγγλία επικράτησε της Αυστρίας, ενώ Γερμανία και Ολλανδία στραβοπάτησαν με Δανία και Σκωτία, αντίστοιχα.

Το Euro ξεκινάει σε λίγες ημέρες και οι ομοσπονδιακοί προπονητές καταστρώνουν τα πλάνα τους. Βλέπουν την κατάσταση των παικτών τους και κρίνουν τι πρέπει να διορθώσουν ενόψει του μεγάλου τουρνουά.

Γαλλία – Ουαλία 3-0

Ξεκινάμε από τους πρωταθλητές κόσμου. Οι Γάλλοι με όλα τους τα αστέρια επί τάπητος, δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στους Ουαλούς οι οποίοι από το 26′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Είδαμε τον Μπενζεμά να χάνει πέναλτι και να μην μπορεί να συνδυάσει με γκολ την επιστροφή του στους «τρικολόρ».

Ο Μπαπέ άνοιξε το σκορ, με τον Γκριεζμάν να διπλασιάζει τα τέρματα των Γάλλων με τρομερό γκολ. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ λίγο πριν τη λήξη του ματς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Αγγλία – Αυστρία 1-0

Γαλλία

Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ εναποθέτει πολλά στο επερχόμενο Euro. Σήμερα αρκέστηκε στη μικρότερη δυνατή σε έκταση νίκη στο φιλικό με την Αυστρία. Στο «Ριβερσάιντ Στέιντιουμ» της Μίντλεσμπρο, ο Μπουκαγιό Σακά έβαλε το παρθενικό του γκολ με τα «τρία λιοντάρια». Οι Άγγλοι δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κόντρα στους πάντα αξιόμαχους Αυστριακούς.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Γερμανία – Δανία 1-1

Η «Νασιοναλμανσάφτ» φέρεται να είδε σαν αγγαρεία το ματς με τους Δανούς. Μολονότι είχαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες, οι Γερμανοί σκόραραν μία φορά, με τον Νεφχάους της Γκλάντμπαχ. Οι Σκανδιναβοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με έναν παίκτη που βγάζει το παντεσπάνι του στη Γερμανία. Ο Γιάκομπ Πόουλσεν τιμώρησε τους αντιπάλους του στο 71ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Έρικσεν. Έτσι, έφερε προβληματισμό στις γερμανικές τάξεις ενόψει του Εuro.

Ολλανδία – Σκωτία 2-2

Ένας Ντεπάι δεν φέρνει την άνοιξη για τις «τουλίπες». Ο άσος της Λυών έδειξε για μια ακόμη φορά την αξία του ως ποδοσφαιριστής και ως μονάδα σε μια ομάδα. Σκόραρε και τα δυο γκολ της ομάδας του, αλλά αυτό δεν έφτανε για να δώσει τη νίκη στους «Οράνιε». Οι Σκωτσέζοι αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και έδειξαν ότι δεν θα είναι απλοί θεατές στο Euro. Άνοιξαν το σκορ με τον Χέντρι και ξαναπήραν προβάδισμα με τον Νίσμπετ. Ο Ντεπάι ισοφάρισε δυο φορές το ματς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ