ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Σούπερ σταρ με προφίλ μικρού παιδιού (vid)
Γιοβάνοβιτς: «Θέλαμε την πρόκριση, να… μετρηθούμε με τους μεγάλους»
To τρελό πριμ της ΕΠΟ στα «μωρά» της Εθνικής Ελλάδος
«Γυάλισε» το μάτι τους, «θάμπωσαν» τα δικά μας (vid)
Ο Καρέτσας… λεηλατεί με ντριμπλάρες την άμυνα της Σκωτίας (vid)
Μαγεύει η Εθνική, ο Τζόλης κάνει το 3-0 (vid)
«Γαλανόλευκη» η Γλασκόβη: «Ελλάς, Ελλάς» στις εξέδρες (vid)
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ο Καρέτσας, τι γκολάρα έβαλε ο μικρός (vid)
Χάθηκε η μπάλα, την πέταξε στο τέρμα της Σκωτίας ο Κωνσταντέλιας (vid)
Επίσημο: Εποχή Τούντορ στην Γιουβέντους! (pic)
Εθνική Ελλάδας: Το μέλλον μας ανήκει – Ενδεκάδα με μέσο όρο ηλικίας… τα 23 έτη!
Σκωτία – Ελλάδα: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς με εκπλήξεις (pic)
Σαλάχ: Οι δύο λόγοι που τον «κρατάνε» στην Λίβερπουλ!
Γιουβέντους: Τέλος ο Μότα – «Ντρέπομαι που σε έφερα σε έναν ιστορικό σύλλογο»
Η γυναικεία ομάδα της Ρεάλ τέζαρε στο 96′ την Μπαρτσελόνα και.. ΧΑΜΟΣ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόσμος

H «σελεσάο» απειλεί να μην κατέβει στο Κόπα Αμέρικα

Οι παίκτες της εθνικής Βραζιλίας διαμαρτύρονται για τη διεξαγωγή του Κόπα Αμέρικα στην πατρίδα σε μία περίοδο που τα κρούσματα είναι σε έξαρση.

H «σελεσάο» απειλεί να μην κατέβει στο Κόπα Αμέρικα

Η διεξαγωγή του φετινού Κόπα Αμέρικα βρίσκεται στον «αέρα». Αρχικά, το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα γήπεδα της Κολομβίας και της Αργεντινής. Ωστόσο, η πολιτική κατάσταση στην Κολομβία και η έξαρση κρουσμάτων στην Αργεντινή το κατέστησε αδύνατο.

Έτσι, αποφασίστηκε η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ωστόσο, και εκεί η επιδημιολογική κατάσταση είναι στο «κόκκινο». Έχουν χαθεί πάνω από 470 χιλιάδες ζωές από την αρχή της πανδημίας, με τις αρχές αν εκτιμούν ότι πλησιάζει ένα τρίτο κύμα μολύνσεων αυτό τον μήνα.

Αυτήν την περίοδο, η εθνική Βραζιλίας προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα, θα δώσει 2 αγώνες κόντρα στο Εκουαδόρ και την Παραγουάη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι Βραζιλιάνοι παίκτες δε θέλουν το τουρνουά στην πατρίδα τους

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σαμποτάρουν το Κόπα Αμέρικα αν αυτό διεξαχθεί στην πατρίδα τους. Ειδικότερα, είναι αντίθετοι με το να γίνει το τουρνουά στη Βραζιλία λόγω της άσχημης υγειονομικής κατάστασης εκεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τίτε, επιβεβαίωσε ότι ορισμένα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε επαφή με την βραζιλιάνική ομοσπονδία CONMEBOL και τον πρόεδρο της, Ροζέριο Καμπόκλο. Ωστόσο, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία επίσημη δήλωση μέχρι να ολοκληρωθούν τα 2 παιχνίδια των προκριματικών.

Ενδεικτικό είναι ότι ο Κασεμίρο δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τον Εκουαδόρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Ζητήσαμε από τους αθλητές να επικεντρωθούν μόνο στον αγώνα εναντίον του Εκουαδόρ», δήλωσε ο Τίτε. Οι παίκτες έχουν ζητήσει να μιλήσουν απευθείας στον πρόεδρο. Ήταν μια πολύ απλή συνομιλία. Και τότε η στάση των παικτών έγινε επίσης πολύ σαφής. Έχουμε μια θέση, αλλά δεν θα την αποκαλύψουμε τώρα. Προτεραιότητά μας τώρα είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε κόντρα στον Ισημερινό. Κατανοούμε ότι η κατάσταση θα γίνει ξεκάθαρη μετά από αυτό το διεθνές διάλειμμα. Αυτοί (οι παίκτες) έχουν γνώμη, την έχουν πει στον πρόεδρο και θα την πουν στον κόσμο την κατάλληλη στιγμή. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Κασεμίρο, ο αρχηγός μας, δεν ήταν εδώ για αυτήν τη συνέντευξη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ