Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαπέ: Γι αυτό απέρριψα τη Ρεάλ το 2014
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαπέ: Γι αυτό απέρριψα τη Ρεάλ το 2014

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει απορρίψει δύο φορές στο παρελθόν την ευκαιρία να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ενδιαφέρεται ξανά για εκείνον.

04.06.2021 | 12:33

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος στράικερ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα εξετάζει τις επιλογές του αν και στο παρελθόν έχει απορρίψει πολλές φορές τη «βασίλισσα».

Το 2017 μετά από τη σεζόν ανάδειξής του με τη Μονακό, η Ρεάλ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της. Ωστόσο, ο 19χρονος τότε ποδοσφαιριστής επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τρία χρόνια νωρίτερα είχε ξανά την ευκαιρία να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Η Ρεάλ είχε δει την προοπτική του και προγραμμάτισε ένα ραντεβού ανάμεσα στον Μπαπέ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζιντάν. Παρόλα αυτά, ο πιτσιρικάς προτίμησε να παραμείνει στις ακαδημίες της Μονακό.

Σήμερα, ο Γάλλος επιθετικός εξηγεί εκείνη την απόφασή του: «Οι γονείς μου ήθελαν να ξεκινήσω την καριέρα μου στη Γαλλία και να εκπαιδευτώ εδώ. Να παίξω και ποδόσφαιρο αλλά να συνεχίσω και την εκπαίδευσή μου. Το να πάω στην Ισπανία ακόμα και αν ήταν ο Ζιντάν, ήταν μία διαφορετική χώρα, μία διαφορετική κουλτούρα» είπε στο L’Obs .

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας! 

Ο Μπαπέ χρειάστηκε να μεγαλώσει νωρίς

Με 4 πρωταθλήματα Γαλλίας και ένα Μουντιάλ σε ηλικία 22 ετών ήδη έχει κατακτήσει παραπάνω από όσα θα μπορούσε να φανταστεί. Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος χρειάστηκε να θυσιάσει πολλά και να ωριμάσει μέσα σε λίγα βράδια.

«Στην αρχή ήταν δύσκολο να κουβαλάς το βάρος, διότι ήμουν πολύ νέος. Ήμουν ένα 18χρονος 19χρονος που ήθελε να κάνει πράγματα της ηλικίας του. Στο γήπεδο, όμως, μου ζητήθηκε να είμαι ενήλικας. Όταν θες να φτάσεις στην κορυφή, δεν υπάρχει χώρος για ανώριμα άτομα και για παιδιά. Είναι ένας κόσμος για ενήλικες και πρέπει να είσαι έτοιμος γι΄αυτόν».

Με το συμβόλαιο του Μπαπέ να λήγει το καλοκαίρι του 2022, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις αυτό το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version