ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ανανεώσεις της Ρεάλ είναι… μήνυμα στον Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος είδε τους Μόντριτς και Βάσκεθ να ανανεώνουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η δική του περίπτωση ολοένα και… ζορίζει πλέον.

Οι ανανεώσεις της Ρεάλ είναι… μήνυμα στον Ράμος!

Το «σίριαλ» της ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται μέχρι στιγμής. Η μέχρι τώρα συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και όλα είναι ανοιχτά. Δεν πρέπει, δηλαδή, να θεωρείται απίθανη ακόμα και η αποχώρηση του αρχηγού της «βασίλισσας» έπειτα από 15 χρόνια. Ίσα ίσα που όσο περνάνε οι μέρες το σενάριο αυτό γίνεται ολοένα και πιθανότερο. Κι αυτό γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Ράμος ζητάει διετές συμβόλαιο με τις ίδιες απολαβές που έχει τώρα. Ωστόσο, η Ρεάλ του προσφέρει μεν τα χρήματα που θέλει, αλλά για έναν χρόνο. Όπως τονίζει η «AS» ο ίδιος θέλει να παραμείνει, αλλά μόνο με τους όρους του. Γι’ αυτό και αναμένεται να περιμένει μέχρι και την τελευταία μέρα για καλύτερη πρόταση. Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο η «βασίλισσα» του έστειλε ήδη το… μήνυμα με τις ανανεώσεις των Μόντριτς και Βάσκεθ.

Ο Κροάτης άνοιξε τον… χορό αμέσως μετά το κλείσιμο της σεζόν για να ακολουθήσει ο Ισπανός. Έτσι, ο Ράμος έμεινε ως ο τελευταίος παίκτης του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, στην περίπτωση του Βάσκεθ η Ρεάλ δέχτηκε τους όρους του. Κάτι που δεν έχει συμβεί με τον 35χρονο στόπερ. Βέβαια, σύμφωνα με την «AS» αυτό έχει την εξήγηση του. Βλέπετε ο μπακ της «βασίλισσας» ανέβασε αισθητά την απόδοση του στα κρίσιμα ματς της σεζόν. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός των Μαδριλένων έχανε το ένα ματς μετά το άλλο λόγω τραυματισμών, αγωνιζόμενος μόλις πέντε φορές μέσα στο 2021.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Πέρεθ

Η… γκρίνια του Ράμος για τη μείωση παίζει το ρόλο της

Ένας ακόμη λόγος είναι το γεγονός ότι ο Βάσκεθ δέχτηκε χωρίς… γκρίνια τη μείωση 10%, που προτάθηκε σε κάποιους παίκτες για να γλιτώσει κάποια χρήματα η Ρέαλ από την κρίση της πανδημίας. Κάτι που ο Ράμος, σύμφωνα με την «Onda Cero», δεν είχε κάνει. Μάλιστα, είχε καλέσει κι άλλους συμπαίκτες του να μη δεχθούν. Παρότι, τελικά έκανε πίσω, η κίνηση του έμπειρου στόπερ δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες της ομάδας.

Γενικότερα το… πολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Ράμος έχει παίξει το ρόλο του. Οι ανανεώσεις των Βάσκεθ και Μόντριτς έδειξαν ότι οι Μαδριλένοι θέλουν να λειτουργούν με διακριτικότητα. Οι δύο παίκτες περίμεναν τη στιγμή τους και όλα λύθηκαν σχετικά γρήγορα. Ειδικά ο Ισπανός αμυντικός, που άκουσε προτάσεις από ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μίλαν, ήταν αρκετά υπομονετικός και δεν ήρθε σε σύγκρουση με τη «βασίλισσα». Ο Ράμος έχει διαλέξει μια άλλη πολιτική, σύμφωνα με την «AS», η οποία όμως μέχρι τώρα δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα. Μάλιστα, όπως τονίζεται, η κατάσταση πλέον έχει φτάσει σ’ ένα σημείο μη συμβιβασμού. Το αν θα αλλάξει θα φανεί στο μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ