ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2020

Ενοχλήσεις για Ντε Λιχτ – Ανησυχία στους «Οράνιε» (pic)

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της εθνικής Ολλανδίας καθώς το πρωί του Σαββάτου ο αμυντικός Ματίας Ντε Λιχτ δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω τραυματισμού.

Ενοχλήσεις για Ντε Λιχτ – Ανησυχία στους «Οράνιε» (pic)

Μόνο αυτό δεν ήθελε ο Φρανκ Ντε Μπουρ λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του EURO. O ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του κεντρικού του αμυντικού, Ματίας Ντε Λιχτ. Ο υψηλόσωμος στόπερ της Γιουβέντους σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε και μέσα στη χρονιά στη Γιουβέντους.

Ο 21χρονος αναμένεται να αποτελέσει βασική επιλογή των «Οράνιε» στη διοργάνωση. Έτσι όποιο πρόβλημα τραυματισμού το οποίο μπορεί να αποδειχθεί σοβαρό ίσως κοστίσει αρκετά στην ομάδα του. Οι παρακάτω φωτογραφίες από τη σημερινή πρωινή προπόνηση δείχνουν τον Ολλανδό στόπερ να πιάνει το σημείο στο οποίο αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ο Ντε Λιχτ πιάνει τον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού

Ο Ματίας Ντε Λιχτ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη Γιουβέντους. Ο Ολλανδός αμυντικός αγωνίσθηκε σε περισσότερα από 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις όντας ένα από τα βασικά στόπερ της ομάδας του Αντρέα Πίρλο. Το σώμα του είναι σαφές πως έχει καταπονηθεί αρκετά, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από την αποστολή της εθνικής Ολλανδίας. Το φετινό EURO είναι μια μεγάλη πρόκληση τόσο για εκείνον και για την υπόλοιπη ομάδα. Η Ολλανδία θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση και να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η απουσία του Βιργίλ φαν Ντάικ ήταν ένα ισχυρό χτύπημα για τους «Οράνιε». Τώρα δεν θα αντέξουν να δουν και το άλλο αστέρι της άμυνας να χάνει μέρος της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ