ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Η πρώτη του… Ισπανού Λαπόρτ και η «αιώνια» απορία!

Η αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία έμελλε να ήταν και η παρθενική εμφάνιση του Εμερίκ Λαπόρτ με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Η πρώτη του… Ισπανού Λαπόρτ και η «αιώνια» απορία!

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση χθες βράδυ στη Μαδρίτη. Η κάτοχος των EURO 2008 και 2012 Ισπανία υποδέχθηκε την τελευταία χρονικά τροπαιούχο της διοργάνωσης Πορτογαλία στο Wanda Metropolitano. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας τους ενόψει των τελικών του EURO που ξεκινά σε μία εβδομάδα από σήμερα. Στην ενδεκάδα των «Φούριας Ρόχας» βρέθηκε για πρώτη φορά και ο Εμερίκ Λαπόρτ.

Ο 27χρονος πριν μερικές εβδομάδες αποφάσισε να αφήσει τη πατρίδα του τη Γαλλία, να πάρει την ισπανική υπηκοότητα και να διεκδικήσει θέση στην αποστολή του Λουίς Ενρίκε για το EURO. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρουσίασε κόντρα στους Ίβηρες ένα νεανικό σύνολο με αρκετά νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Λαπόρτ με τον άσσο της Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει το βάπτισμα του πυρός έχοντας απέναντί του την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 0-0 ωστόσο και οι δύο ομάδες άφησαν καλές εντυπώσεις. Περισσότερο εκ των δύο η Ισπανία με τους «Φούριας Ρόχας» να παρουσιάζονται αρκετά επικίνδυνοι και έτοιμοι για το νέο τους ταξίδι. Παρόλα αυτά δεν έλειψαν και αυτοί που άσκησαν έντονη κριτική στον επιθετικό των Ισπανών, Άλβαρο Μοράτα. O φορ της Γιουβέντους ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο αγώνα καθώς έχασε σπουδαίες ευκαιρίες.

Λαπόρτ: «Θα δώσω τα πάντα για την Ισπανία»

Στη συνέντευξη Τύπου πλάι στον Λουίς Ενρίκε βρέθηκε ο «πρωτάρης» Εμερίκ Λαπόρτ. Ο 27χρονος δε γινόταν να μην ερωτηθεί για το πως αισθάνεται που εκπροσωπεί μια άλλη χώρα από την πραγματική του πατρίδα. «Αυτή είναι μια αρκετά καλή ερώτηση. Ο στόχος μου παραμένει ίδιος και με την Ισπανία. Δεν θέλω να αμφιβάλλει κανείς πως θα δώσω τα πάντα για αυτήν την ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Λαπόρτ πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2018 στο Μάντσεστερ βρισκόταν επί χρόνια την Μπιλμπάο. Ο Γάλλος βρέθηκε στην Αθλέτικ από νεαρή ηλικία, οι άνθρωποι του συλλόγου τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν την ευκαιρία. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ