ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι αποκάλυψε γιατί είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο... άκυρο που έριξε στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ήταν δύσκολη απόφαση και ότι δεν ήταν η σωστή στιγμή.

Ο Τσάβι αποκάλυψε γιατί είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα!

Το τέλος της φετινής σεζόν βρήκε την Μπαρτσελόνα σε μια περίεργη κατάσταση. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά έμεινε εκτός από σχεδόν όλους τους στόχους της. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε μόλις τρίτη, ενώ στο Champions League αποκλείστηκε σχετικά εύκολα στους «16» από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ουσιαστικά μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας «γλύκανε» τους Καταλανούς. Μάλιστα, το κλίμα για τον Ρόναλντ Κούμαν το τελευταίο διάστημα ήταν «βαρύ». Ο Ολλανδός ήταν στο επίκεντρο της κριτικής και πολλοί ζητούσαν την αποχώρηση του. Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» φέρονταν να κάνουν ήδη σκέψεις αντικατάστασης του, με πρώτο τους στόχο τον Τσάβι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο παλαίμαχος θρύλος του συλλόγου και νυν προπονητής της Αλ Σαντ, μάλιστα, είχε βρεθεί στη Βαρκελώνη. Πολλοί θεώρησαν τότε πως το ταξίδι του, πέρα από λόγους διακοπών, ήταν και για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Τσάβι δεν θα προπονήσει τελικά τη νέα σεζόν την ομάδα της καρδιάς του, με την παραμονή του Κούμαν να ανακοινώνεται την Πέμπτη (5/6). Ο 41χρονος, μιλώντας στην «La Vanguardia» αποκάλυψε πως υπήρχαν συζητήσεις για να αναλάβει. Όπως είπε, όμως, έριξε δύο φορές άκυρο γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τσάβι

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα ήρθε, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή»

«Ευτυχώς ή δυστυχώς έχω πει όχι στην Μπαρτσελόνα δύο φορές, για διαφορετικούς λόγους, οικογενειακοί επαγγελματικοί, για το συμβόλαιο. Και να το λέω όχι είναι πολύ δύσκολο για μένα γιατί είμαι δεμένος με την ομάδα, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει, θα εκτιμηθεί και θα αποφασίσουμε. Προτάσεις έχουν έρθει ανά τα χρόνια, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Η Μπαρτσελόνα ήρθε, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Ο Τσάμπι Αλόνσο είπε τις προάλλες ότι θέλει να γίνει προπονητής με το δικό του τρόπο, κάτι με το οποίο ταυτίστηκα», ανέφερε ο Τσάβι.

Παράλληλα, βέβαια, ο Ισπανός δεν έκλεισε την «πόρτα» για την Μπαρτσελόνα για το κοντινό μέλλον. Όπως τόνισε, νιώθει πλέον πιο έτοιμος από παλαιότερα για να αναλάβει το πόστο. Ωστόσο, κάλεσε τους πάντες να σεβαστούν τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είναι θρύλος του συλλόγου κι έχει ακόμα συμβόλαιο. «Νιώθω πιο έτοιμος από την πρώτη μέρα, είμαι ανοικτός για το μέλλον. Δεν μπορώ να κοροϊδέψω κάποιον. Προετοιμάζομαι γι’ αυτό, αλλά πρέπει όλοι να σεβαστούν τον Κούμαν, έναν θρύλο της Μπαρτσελόνα, που έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ