ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Πρόβα για το EURO με… προσοχή – Σε απόδοση 16.00 το Παρολί!

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τους «Betarades».

Πρόβα για το EURO με… προσοχή – Σε απόδοση 16.00 το Παρολί!

Το Σάββατο (05/06) είναι εδώ και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει ενδιαφέρον! Το Betarades.gr βρήκε και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Είμαστε λίγο πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οι εθνικές ομάδες πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, όσοι ψάχνετε για Μακροχρόνια Προγνωστικά Euro 2021 τα βρίσκετε στο site μας.

Ένα διεθνές φιλικό μας απασχολεί σήμερα στοιχηματικά. Επίσης, παίζουμε μπάλα σε πρωταθλήματα στην Αγγλία και τη Σουηδία, όπου υπάρχουν ματσάκια. Το μπάσκετ βγάζει και αυτό σημείο. Στη συνέχεια λοιπόν, θα δούμε την τετράδα του Σαββάτου!

Προσέχει για να… έχει η Σουηδία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από το φιλικό της Σουηδίας με την Αρμενία. Το ματς θα γίνει στις 21:45 και αποτελεί… τελική πρόβα για τους γηπεδούχους, ενόψει EURO!

Η Σουηδία την πρώτη αγωνιστική του EURO παίζει με την Ισπανία, στη Σεβίλλη και ετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτό το ματς. Προέρχεται από δυνατό φιλικό με τη Φινλανδία, την οποία κέρδισε με 2-0. Στην άμυνα έδωσαν βάση οι Σουηδοί, που κινδύνευσαν λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Με τα γκολ τον Κουάισον και Λάρσον πάντως, πήραν τη νίκη και ανέβασαν και την ψυχολογία τους. Είναι το φαβορί και απόψε, αλλά οι αποδόσεις δεν εμπνέουν για «άσο».

Η Αρμενία άλλωστε, είναι σκληροτράχηλη ομάδα και το αποδεικνύει διαρκώς τον τελευταίο καιρό. Παραμένει αήττητη εδώ και εννιά αγώνες, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν θα αγωνιστεί στο EURO, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με αυτά τα φιλικά. Το απέδειξε και απέναντι στην Κροατία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Ανγκούλο στο 72’, ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Πέρισιτς στο πρώτο ημίχρονο. Έχει κάποιες ποιοτικές μονάδες η Αρμενία και θα προσπαθ΄σει να βάλει δύσκολα και στη Σουηδία.

Είναι προτεραιότητα για τους γηπεδούχους να αποφύγουν τραυματισμούς και θα είναι πολύ προσεκτικοί. Επιπλέον, αμφότερες οι ομάδες παίζουν καλή άμυνα τελευταία, ενώ τα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν λίγα γκολ. Και σήμερα, πάμε με το Under 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.80 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπούνε ακριβώς 3 γκολ).

Κυριαρχούν τα «διπλά»

Ερχόμαστε στην Αγγλία τώρα, και τη National League, της οποίας τα πλέι-οφ αρχίζουν. Στις 18:00, η Νοτς Κάουντι υποδέχεται την Τσέστερφιλντ. Το ματς είναι μονό, και αν λήξει ισόπαλο έχει παράταση και πέναλτι.

Η Νοτς Κάουντι έκλεισε με ήττα την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Μπρόμλεϊ και ηττήθηκε με 1-0. Βέβαια, η Νοτς Κάουντι είχε κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Ωστόσο, δεν τα πάει και τόσο καλά στο γήπεδό της φέτος. Μόνο η… Τσέστερφιλντ, έχει περισσότερες εντός έδρας ήττες από την ίδια, τη φετινή σεζόν. Και στη regular season, η Νοτς Κάουντι έχασε σε αυτό το γήπεδο από τη σημερινή της αντίπαλο, με 0-1. Έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες σήμερα οι γηπεδούχοι, που δυσκολεύουν το έργο τους.

Η Τσέστερφιλντ με τη σειρά της, πραγματοποίησε τρομερό finish στην κανονική περίοδο, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες! Την τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 1-2 της Χάλιφαξ και μπήκε στα πλέι-οφ ανόδου. Είναι εξαιρετική η Τσέστερφιλντ στα εκτός έδρας ματς φέτος. Στα εννιά τελευταία παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» της, μετράει επτά νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα! Δεν έχει να φοβηθεί κάτι απόψε, το παιχνίδι είναι δίχως αύριο και οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για τη μεγάλη πρόκριση. Έχουν τα φόντα να την πάρουν ήδη από το 90λεπτο.

Είναι φοβερές οι επιδόσεις της Τσέστερφιλντ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μπορεί να επαναλάβει έναν θρίαμβο σε αυτό το γήπεδο όπως στην κανονική περίοδο. Οι γηπεδούχοι επίσης, δεν πείθουν εντός έδρας τη φετινή σεζόν. Αξίζει το 2 DNB σε απόδοση 2.34 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

«Διπλό» και στη Σουηδία

Από την Αγγλία στη Σουηδία, και στην αγαπημένη Σουπερέταν. Είναι η δεύτερη κατηγορία της χώρας, και στις 16:00 η Τρέλεμποργκ φιλοξενεί τη Σούντσβαλ. Και εδώ, στηρίζουμε φιλοξενούμενους!

Η Τρέλεμποργκ δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τελευταία και μετράει δύο συνεχόμενες ήττες. Πρώτα, έχασε από τη Βαστέρας με 0-1, όπου ήταν κάκιστη επιθετικά. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 από την Εσκιλστούνα, βγάζοντας αυτήν τη φορά πολλά προβλήματα στην άμυνα. Δεν μπορεί να βρει μια σταθερά η Τρέλεμποργκ και αρχίζει να πέφτει βαθμολογικά. Δεν εντυπωσιάζει εντός έδρας μέχρι τώρα, με μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, μαζί με δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Σούντσβαλ από την πλευρά της, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απόψε. Είναι τέσσερις πόντους πάνω από την Τρέλεμποργκ, και είχε εξαιρετική παρουσία μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Όμως, έχασε από την Γιόνσεπινγκ με 1-2 και… προσγειώθηκε. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι και σε αυτήν την ήττα, η Σούντσβαλ έπαιξε καλά και απλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της. Είναι επίσης δυνατή εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει στα δύο τελευταία ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδό της. Θα παίξει μόνο για τη νίκη και σήμερα.

Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ήττα, αλλά η Σούντσβαλ είναι καλύτερη συνολικά μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν και στην άμυνα, και στην επίθεση. Η Σούντσβαλ πείθει και στα εκτός και πιστεύουμε ότι θα γυρίσει στα τρίποντα. Τη στηρίζουμε με κάλυψη, με το 2 DNB σε απόδοση 2.05.

Παίζει… άμυνα η Μπάρτσα

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και το πρωτάθλημα Ισπανίας. Στα προημιτελικά, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται σήμερα την Μπανταλόνα, στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση. Η σειρά είναι στο 1-1 και περνάει η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες!

Η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να το εκμεταλλευτεί για να περάσει στα ημιτελικά. Την Πέμπτη, δεν ήταν καθόλου καλή στην έδρα της Μπανταλόνα και έχασε με 72-63. Βγαίνει και κούραση στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους από το Final-4 της Euroleague. Ο Καλάθης δεν έπαιξε, και είναι αμφίβολος και για απόψε. Παρόλα αυτά, οι Καταλανοί είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Θα μπούνε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι να τελειώσουν τη δουλειά. Πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσουν και θα παίξουν άμυνα, για να περιορίσουν τα ατού των αντιπάλων.

Απεναντίας, η Μπανταλόνα χωρίς άγχος θα παίξει για τη μεγάλη έκπληξη. Είναι ήδη κατόρθωμα για αυτήν, το γεγονός ότι έστειλε τη σειρά σε τρίτο ματς. Χάρη στην άμυνά της κέρδισε η Μπανταλόνα την Πέμπτη, και με σημαντική βοήθεια από τα περιφερειακά σουτ. Ο πρώτος της σκόρερ, ο Φεράν Μπάσας, είχε 20 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα! Πάντως, αν δεν της βγούνε τα σουτ, η Μπανταλόνα θα έχει… θέμα σήμερα, με το έργο της να είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο.

Είναι δεδομένο ότι η Μπάρτσα αποτελεί το φαβορί, αλλά οι αποδόσεις για τη νίκη δεν συγκινούν. Έτσι, θα εστιάσουμε στους πόντους. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πιέσουν πολύ τους φιλοξενούμενους και θα τους δυσκολέψουν στη δημιουργία και την εκτέλεση. Έχει αξία το Under 37,5 πόντοι της Μπανταλόνα στο ημίχρονο, στο 1.87.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ