ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κάνει τη… χάρη στη Ρεάλ με Σεμπάγιος!

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ντάνι Σεμπάγιος.

Η Γιουβέντους κάνει τη… χάρη στη Ρεάλ με Σεμπάγιος!

Ώρα επιστροφών στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς να φέρει εις πέρας κάποιος από τους στόχους της. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε και ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε για να γράψει το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του στους Μαδριλένους. Ο σύλλογος τώρα ρίχνει το βάρος στο έμψυχο δυναμικό. Στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν αλλά και σε αυτούς που θα επανέλθουν στο ρόστερ μιας και ολοκλήρωσαν τους δανεισμούς τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάνι Σεμπάγιος. Ο Ισπανός χαφ ολοκλήρωσε μια μέτρια – δεύτερη – σεζόν του στο Λονδίνο και την Άρσεναλ. Τώρα επιστρέφει στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ όμως να τον έχει ήδη τοποθετημένο στην «μαύρη λίστα». Στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ξανά υπό παραχώρηση, είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σημερινό άρθρο της ιταλικής Tuttosport φέρνει πλατιά χαμόγελα στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών ο Ντάνι Σεμπάγιος ενδιαφέρει έντονα τη Γιουβέντους. Οι «Μπιανκονέρι» αφήνουν πίσω τη μέτρια χρονιά και κοιτούν το μέλλον τους με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξανά στο «τιμόνι» τους. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να επαναφέρει τον αέρα νικητή, όμως για να το πετύχει αυτό θα πρέπει η διοίκηση να κάνει πράξη όλες του τις επιθυμίες.

40 εκατομμύρια ευρώ προτείνει η Γιουβέντους για Σεμπάγιος

Μία από αυτές είναι να αλλάξει ριζικά τη μεσαία του γραμμή. Ο Αλέγκρι θέλει να φέρει καλύτερους χειριστές της μπάλας, οι οποίοι θα δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα να φτιάχνει περισσότερες φάσεις. Ο Ντάνι Σεμπάγιος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται. Η Γιουβέντους όπως αναφέρει το δημοσίευμα ετοιμάζεται να προσφέρει μια γενναία οικονομική πρόταση για την αγορά του 24χρονου χαφ. Το ποσό που φημολογείται αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ένα νούμερο που σίγουρα αν πέσει όντως το τραπέζι θα προκαλέσει… ανακούφιση στους ανθρώπους της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι με πρώτο και καλύτερο τον Φλορεντίνο Πέρεθ επιδιώκουν την πώληση του Σεμπάγιος. Ίσως να άνοιξαν και σαμπάνιες διαβάζοντας το ρεπορτάζ των Ιταλών!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ