ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει έναν «βράχο» στην άμυνα!

Η Μπαρτσελόνα, δεν τελείωσε τις μεταγραφές της στην άμυνα με τον Έρικ Γκαρσία κι αναζητά έναν ακόμη στόπερ, που θα αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει έναν «βράχο» στην άμυνα!

Η χρονιά που τελείωσε βρήκε την Μπαρτσελόνα σε μια φάση χαρμολύπης. Από τη μία η χαρά για την επιστροφή της ομάδας στο κλείσιμο της σεζόν. Βλέπετε, οι «μπλαουγκράνα» στην αρχή ήταν πλήρως απογοητευτικοί. Τόσο στα αποτελέσματα, όσο και στην εικόνα τους μες το γήπεδο. Ωστόσο, από την έλευση του 2021 κι έπειτα έδειξαν ένα άλλο εντελώς πρόσωπο. Κατάφεραν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Κάπου εκεί, όμως, τα… θαλάσσωσαν και πάλι. Έτσι, έμειναν μόνο με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού και στο Champions League είχαν μείνει εκτός από νωρίς από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Σαφέστατα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να επαναληφθεί μια τέτοια χρονιά. Γι’ αυτό κι έχουν ξεκινήσει τη μεταγραφική ενίσχυση τους. Ήδη οι Σέρχιο Αγκουέρο και Έρικ Γκαρσία αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι και παρότι η μεταγραφή του Τζίνι Βαϊνάλντουμ δείχνει να «χαλάει», είναι εμφανής η προσπάθεια των Καταλανών να δυναμώσουν. Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν εδώ. Κι αυτό γιατί ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει έναν ακόμη «βράχο» για την… πολύπαθη άμυνα τους. Την «αχίλλειο πτέρνα» τους τα τελευταία χρόνια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κούμαν Μπαρτσελόνα

Τα πέντε ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα της Μπαρτσελόνα

Εξάλλου, με την αποχώρηση του Σάμουελ Ουμτιτί να θεωρείται ειλημμένη, χρειάζονται έναν παίκτη σίγουρα για την κάλυψη της θέσης. Τα δύο πρώτα ονόματα που κοιτάζει η Μπαρτσελόνα είναι των Αλέσιο Ρομανιόλι και Λισάντρο Μαρτίνες. Ο Ιταλός στόπερ της Μίλαν έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του, ενώ έχει χάσει και τη θέση βασικού. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί άμεσα και χωρίς μάλιστα κάποιο πολύ υψηλό αντίτιμο. Από την άλλη ο αμυντικός του Άγιαξ, ναι μεν έχει συμβόλαιο ως το 2023, αλλά σίγουρα θα πιέσει και ο ίδιος εφόσον υπάρχει η προοπτική των «μπλαουγκράνα».

Βέβαια, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, υπάρχουν και οι πιο «αλμυρές» προτάσεις. Ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού της Λέστερ, ο Ματάις Ντε Λιχτ της Γιουβέντους και ο Εμερίκ Λαπόρτ της Σίτι είναι σε αυτή τη λίστα.  Φυσικά, οι περιπτώσεις τους δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολες. Ωστόσο, για τους δύο τελευταίους η Μπαρτσελόνα έχει «άσους» στο μανίκι της. Κι αυτό γιατί η μεν «γηραιά κυρία» επιθυμεί να δει τον Πιάνιτς, που είναι στους «μπλαουγκράνα», να φοράει ξανά τη φανέλα της, ενώ οι «πολίτες» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σέρτζι Ρομπέρτο. Δύο παίκτες που μπορεί να μειώσουν την τιμή ενός εκ των στόπερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ