ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η σπόντα του Μουρίνιο για τον Μπέιλ

Γράφοντας σε στήλη αγγλικής εφημερίδας, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, υποστήριξε ότι ο Μπέιλ δεν σκοράρει στα μεγάλα ματς.

Η σπόντα του Μουρίνιο για τον Μπέιλ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο προπονητής του Γκάρεθ Μπέιλ για το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν. Υπό τις οδηγίες του, ο Ουαλός αγωνίστηκε ελάχιστες φορές ως βασικός. Χρειάστηκε η απόλυση του Πορτογάλου για να ξυπνήσει ο καλύτερος εαυτός του 31χρονου.

Ο Μπέιλ αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το EURO 2020 με την εθνική του ομάδα. Από την άλλη πλευρά, ο Μουρίνιο έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή στη Ρόμα και αρθρογραφεί σε δική του στήλη στους Times.

Ο Ποροτγάλος κόουτς έγραψε την άποψή του για την φετινή ομάδα της Ουαλίας και τις προοπτικές της στη διοργάνωση. Ο ίδιος εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, καθώς ο μεν Ράμσει πέρασε μία χρονιά με τραυματισμούς ενώ ο Μπέιλ δεν σκόραρε κόντρα στους μεγάλους με εξαίρεση τη Λέστερ.

“Με την πάροδο των ετών η Ουαλία βασίστηκε πολύ στους Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ, τους δύο πιο ταλαντούχους παίκτες της χώρας. Αλλά όταν κοιτάζω τη σεζόν στους συλλόγους τους και πόσους αγώνες έπαιξε ο Ράμσεϊ στη Γιουβέντους, υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί. Όταν κοιτάζουμε στον Γκάρεθ και καλές εμφανίσεις είχε, πόσα γκολ σημείωσε ενάντια στις καλύτερες ομάδες, δεν ήταν πολλά. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση για μια χώρα χωρίς πολλές επιλογές. Αλλά είναι πάντα καλά οργανωμένοι και ξέρουν πώς να δημιουργήσουν μια κατάσταση για να προσπαθήσουν να βρουν το καλύτερο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες» είπε ο Μουρίνιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπέιλ

Θα μάθουμε για το μέλλον του Μπέιλ μετά το EURO

Ένα από τα σενάρια που ακούστηκε έντονα τις προηγούμενες μέρες ήταν ότι μετά το φετινό EURO, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Ωστόσο, όσο περνάνε οι μέρες αυτή η είδηση αποδεικνύεται ψευδής.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αυτό το ενδεχόμενο δεν υφίσταται. Το μόνο που ισχύει προς το παρόν είναι ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα μιλήσει σύντομα με τον Κάρλο Αντσελότι για το μέλλον του.

Παραμονές του φιλικού αγώνα της Ουαλίας με την Αλβανία στο Κάρντιφ, μάλιστα, ο 31χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντσελότι και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

“Γνωρίζω ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Τα πηγαίνω πολύ καλά μαζί του. Είχαμε κάποιες σπουδαίες στιγμές μαζί στο παρελθόν. Επέστρεψε στη Ρεάλ και είναι ένας φοβερός τύπος. Θεωρώ ότι θα τα πάει περίφημα εκεί. Μίλησα μαζί του όταν παίξαμε με την Έβερτον στο ξεκίνημα της σεζόν. Αγκαλιαστήκαμε, είχαμε μία μικρή συνομιλία που ήταν ωραία. Ακόμα, όμως, δεν το έχω σκεφτεί πολύ (το μέλλον). Είμαι συγκεντρωμένος στην προετοιμασία τώρα και θα δούμε τι θα γίνει στο EURO. Θα βρω τη λύση μετά από αυτό» είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ