ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Εβδομάδα… αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα θα μιλήσει με τους μάνατζερ αρκετών παικτών αυτή την εβδομάδα, για να διαπραγματευτεί τις αποχωρήσεις ή νέα μειωμένα συμβόλαια.

Εβδομάδα… αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα!

Αναμφίβολα η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη για την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου, το ότι κατέκτησε μόνο το Κύπελλο Ισπανίας τα λέει όλα. Στο πρωτάθλημα, αν και έκανε μια τρομερή επιστροφή κι έφτασε σε σημείο διεκδίκησης, τα… θαλάσσωσε και τερμάτισε τρίτη. Στο Champions League έμεινε εκτός στη φάση των «16» από την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι προφανές ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, εδώ και καιρό έχει προαναγγείλει την ανανέωση της ομάδας. Τόσο με μεταγραφές, όσο και με αποχωρήσεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Έτσι κι αλλιώς η Μπαρτσελόνα θέλει να εξοικονομήσει και αρκετά χρήματα από την όλη κατάσταση. Κάτι που φάνηκε με την απόκτηση των Σέρχιο Αγκουέρο και Έρικ Γκαρσία με μηδενικό κόστος. Η «Mundo Deportivo» καταπιάστηκε με το θέμα των αποχωρήσεων και αποκάλυψε πως οι μάνατζερ αρκετών παικτών θα συζητήσουν με τους «μπλαουγκράνα» εντός της εβδομάδας για νέο συμβόλαιο ή για την πώληση τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρτσελόνα

Ποιοι φεύγουν άμεσα, ποιους θέλει να κρατήσει η Μπαρτσελόνα

Πρώτος που θα μιλήσει με τους Καταλανούς είναι ο Σέρτζι Ρομπέρτο. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος περιμένει την Μπαρτσελόνα για να συζητήσουν. Ωστόσο, αν δεν δεχτεί την πρόταση το πιο πιθανό είναι να πουληθεί. Ίδια περίπτωση είναι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που επίσης έχει συμβόλαιο ως το 2022. Ο Γάλλος εδώ και καιρό αρνείται τις προτάσεις που του γίνονται, κάτι που αν συνεχιστεί θα ωθήσει τους «μπλαουγκράνα» να τον βάλουν στη λίστα προς πώληση. Πάντως, όπως τονίζει το δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα πιστεύει πως ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για τη νέα σεζόν. Έτσι, είναι έτοιμοι να του θέσουν ένα δίλημμα. Ανανέωση τώρα ή πώληση. Εφόσον δεν δεχτεί τίποτα από τα δύο τότε θα «εξοστρακιστεί», βλέποντας όλη τη σεζόν πιθανώς από την εξέδρα.

Από εκεί και πέρα για τον Σάμουελ Ουμτιτί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι συνεχείς τραυματισμοί του δεν τον βοήθησαν ποτέ να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Έτσι, με το συμβόλαιο του να λήγει το 2023, η απόφαση είναι να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, ούτε το μέλλον του Κλεμέν Λενγκλέ είναι σίγουρο. Ο 25χρονος στόπερ έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του και η σκέψη είναι να βγει και αυτός στην αγορά. Κάτι που ισχύει και για τον Τζούνιορ Φίρπο, αλλά και τον Ματέτους Φερνάντες. Παράλληλα, και ο Νέτο αναμένεται να πωληθεί, κάτι που έχει ζητήσει ο ίδιος αν και η Μπαρτσελόνα θέλει να τον κρατήσει, ενώ και ο Μίραλεμ Πιάνιτς έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα. Ουμτιτί Μπαρτσελόνα

Διαφορετική περίπτωση αποτελεί ο Ζόρντι Άλμπα. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα περί αποχώρησης του Ισπανού μπακ, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Απλά στην Μπαρτσελόνα ψάχνουν τρόπο να μειώσουν το συμβόλαιο του, ένα από τα υψηλότερα στον σύλλογο, μετά την ανανέωση του επί Μπαρτομέου. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να μιλήσουν μαζί του για μια αναπροσαρμογή στη συμφωνία τους που λήγει το 2024. Ο ίδιος έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του και να σταματήσει το ποδόσφαιρο ως παίκτης των Καταλανών. Οπότε δεν πρέπει να θεωρείται δύσκολη η επίτευξη μιας συμφωνίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ