ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

EURO 2020: Σε ποιους παίκτες θα είμαστε καρφωμένοι!

Το Euro είναι πάντα διοργάνωση προσωπικοτήτων και στο συγκεκριμένο τουρνουά, υπάρχουν λόγοι που κάνουν κάποιους παίκτες περισσότερο ελκυστικούς.

EURO 2020: Σε ποιους παίκτες θα είμαστε καρφωμένοι!

Η μεγάλες διοργανώσεις και ειδικά οι διοργανώσεις των εθνικών, είναι βούτυρο στο ψωμί συγκεκριμένων παικτών και προσωπικοτήτων. Εκεί που όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια και συνήθως οι ομάδες δεν προλαβαίνουν να γίνουν… ομάδες, είναι η ώρα των μεγάλων παικτών να κάνουν το step up. Και το Euro είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Τώρα σε αυτή τη διοργάνωση, υπάρχουν παίκτες που θα μας τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Όχι απαραίτητα επειδή είναι σούπερ σταρ, αλλά επειδή οι περιπτώσεις τους, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, θα μας κάνουν να τους κοιτάξουμε λίγο περισσότερο. EURO 2020: Σε ποιους παίκτες θα είμαστε καρφωμένοι!

Καρίμ Μπενζεμά

Πρώτος και καλύτερος στην εν λόγω λίστα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γνωστοί. Ο Γάλλος λείπει παραπάνω από μία πενταετία από την εθνική του και μετά από χίλια κύματα επιστρέφει σε αυτή. Το παρασκήνιο μπήκε στην άκρη, οι διαφορές γεφυρώθηκαν και ο Μπενζεμά θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών κόσμου. Το κάρτ – Ζιρού θα κάνει στην άκρη και ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα αναλάβει τα ηνία. Φυσικά η επιστροφή του, από μόνη της, μας δημιουργεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. EURO 2020: Σε ποιους παίκτες θα είμαστε καρφωμένοι!

Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επιστρέφει με τη μεγάλη του αγάπη, την Ουαλία, και βρίσκεται σε μία περίοδο που το όνομά του είναι πολύ χοτ. Η αγωνιστική του άνοδος στο τέλος της σεζόν, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Αντσελότι, κάνουν τον Μπέιλ έναν παίκτη που βρίσκεται στην επικαιρότητα. Και ειδικά στην Ουαλία που είναι φύσει και θέσει σούπερ σταρ, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του. Οι οπαδοί του δε, σίγουρα θα περιμένουν να κάνει κανενά μαγικό και να οδηγήσει ξανά ψηλά την ομάδα του. EURO 2020: Σε ποιους παίκτες θα είμαστε καρφωμένοι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εντέν Αζάρ

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν τον Ρομέλου Λουκάκου από το Βέλγιο, αλλά εγώ θα πάω με τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος προέρχεται από μία καταστροφική χρονιά, αλλά οι εθνικές ομάδες και οι διοργανώσεις όπως το Euro, είναι ταμάμ για τέτοιες περιπτώσεις. Ταμάμ για την αναστροφή του κλίματος. Ό,τι καλό κάνεις σε ένα Euro ή σε ένα Mundial είναι σαν να διογκώνεται επί 100 και αυτό για τον Αζάρ είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Σκεφτείτε μόνο να είναι αναγεννημένος με την εθνική. Να κάνει πορεία και να διακριθεί. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει μετά σε παντελώς διαφορετική βάση. Επίσης, στο Βέλγιο πλέον δεν θα είναι ηγέτης και αυτή η μείωση της πίεσης στις πλάτες του, μπορεί να του βγει σε καλό. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον… EURO 2020: Σε ποιους παίκτες θα είμαστε καρφωμένοι!

Μέμφις Ντεπάι

Σίγουρα, αν η λίστα αφορούσε σούπερ σταρ της διοργάνωσης, ο Ντεπάι δεν θα ήταν μέσα. Αλλά τώρα έχουμε κάτι διαφορετικό. Ο Ολλανδός είναι ο ηγέτης αυτής της νέας ομάδας της Ολλανδίας και όταν παίζει η χώρα του, τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω του. Είναι και ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και πηγαίνει προς Βαρκελώνη, οπότε το ενδιαφέρον μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Η Ολλανδία δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Έχει όμως πανεύκολο όμιλο που μπορεί να της φέρει καλό πλασάρισμα. Ο Ντεπάι μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής και από τους διακριθέντες του Euro, χωρίς να είναι απαράιτητα από τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης.

Τζέιντον Σάντσο

Όταν ακούς για Αγγλία, το μυαλό όλων πάει στον Κέιν και τον Φόντεν. Το δικό μου όμως πάει στον Σάντσο. Επειδή αγωνίζεται στη Γερμανία, μου δημιουργεί περισσότερη αίσθηση όταν τον βλέπω με τους συμπατριώτες του και μου θυμίζει ότι είναι κι εκείνος Άγγλος. Οπότε αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ένα ενδιαφέρον που αν συνδυαστεί με αγωνιστικά ποιοτικές εμφανίσεις, μπορεί να μετατρέψουν τον Σάντσο σε νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε ολόκληρο το Euro.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Κριστιάνο μπαίνει γιατί είναι ο Κριστιάνο. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για το συγκεκριμένο Euro, αλλά και πάλι όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω του. Λογικά δεν είναι η τελευταία του διοργάνωση με την εθνική, αλλά είναι ακόμα μία ευκαιρία να πορώσει τους οπαδούς του, δείχνοντας ότι εκείνος τα καταφέρνει περίφημα και με το αντιπροσωπευτικο του συγκρότημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ