Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νέα τραγική εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο (vid)
EURO 2020

Η νέα τραγική εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε μία τραγική εκτέλεση φάουλ στην φιλική νίκη της εθνικής Πορτογαλίας επί του Ισραήλ με 4-0.

10.06.2021 | 12:00

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Ενόψει του EURO 2020, η εθνική Πορτογαλίας έδωσε το τελευταίο της φιλικό απέναντι στο Ισραήλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Το τελευταίο τεστ πριν τα επίσημα παιχνίδια κρίνεται απολύτως επιτυχημένο, καθώς οι Ίβηρες κέρδισαν με 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπρούνο Φερνάντεζ με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ακολούθησε ο Κριστιάνο και ο Κανσέλο με ένα γκολ έκαστος.

Όσον αφορά τον Ρονάλντο, σημάδεψε την αναμέτρηση με 2 προσωπικά του στιγμιότυπα. Ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το θετικό, φυσικά, ήταν το γκολ που πέτυχε στο 44ο λεπτό με άψογο τελείωμα μετά από ασίστ του Μπρούνο.

Το αρνητικό ήταν μία ακόμη κακή εκτέλεση φάουλ που πραγματοποίησε στο 40ο λεπτό του αγώνα. Ειδικότερα, ο Πορτογάλος δοκίμασε το πόδι του από πλάγια θέση και η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ. Για την ακρίβεια πήρε τροχιά προς τις κερκίδες πολύ μακριά απί την αντίπαλη εστία.

Το βέβαιο είναι ότι με τη φόρμα του Κριστιάνο στα φάουλ τα τελευταία 3 χρόνια, καλύτερο θα ήταν να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις ο Μπρούνο Φερνάντεζ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version