ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Καλπάζει το Ελσίνκι, σκορ και θέαμα στο Λαύριο – 3αδα με μακροχρόνιο Euro στο 9.00!

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τους «Betarades».

Καλπάζει το Ελσίνκι, σκορ και θέαμα στο Λαύριο – 3αδα με μακροχρόνιο Euro στο 9.00!

Ένα 24ωρο πριν τη πρεμιέρα του Euro, το κουπόνι της Πέμπτης (10/06) είναι περιορισμένο. Ωστόσο, το Betarades.gr έχει σημερινές προτάσεις, από Φινλανδία στο ποδόσφαιρο, Ελλάδα στο μπάσκετ και όχι μόνο! Μαζί στις επιλογές μας σήμερα θα βρείτε ένα από τα μακροχρόνια προγνωστικα euro που προτείνουμε. Τα υπόλοιπα στο site μας! Ας περάσουμε αμέσως στις αναλύσεις μας.

Η ποιότητα της Ελσίνκι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Φινλανδία, εκεί όπου στις 18:30 η Χάκα υποδέχεται την Ελσίνκι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους οι γηπεδούχοι, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 3-0 επί της Μάριεχμαν και με 1-2 επί της Κουόπιο. Αποτελέσματα με τα οποία κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα και να πάρουν ψυχολογία, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ακόμη, η Χάκα ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Η άμυνά της δεν το δυνατό της σημείο, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις έξι από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Επιπλέον, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ελσίνκι, που “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Πιο ειδικά, επικράτησε επί της Ιλβ (0-3), της Λάχτι (2-0), της Σεϊναγιόεν (0-2) και της Ούλου (3-1). Η ξέφρενη αυτή πορεία της την έφερε και στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 14 γκολ σε έξι αγώνες. Τα πάει περίφημα και στην άμυνα, καθώς έχει παθητικό μόλις τρία τέρματα. Τέλος, είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα στη λίγκα.

Η Χάκα προσπαθεί να συνέλθει μετά το άσχημο ξεκίνημα, δεν τίθεται, όμως, θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ελσίνκι είναι σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική και αν παρουσιαστεί σοβαρή, μπορεί να πάρει μια εύκολη νίκη. Θα ποντάρουμε στο Ελσίνκι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Η εκτελεστική δεινότητα του Εμπαπέ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με ένα μακροχρόνιο στοίχημα για το Euro, που κάνει πρεμιέρα αύριο!

Η Γαλλία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια διαθέτει ρόστερ που “τρομάζει”. Ποδοσφαιριστές ποιότητας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν μόνοι τους ένα παιχνίδι. Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη γραμμή κρούσης της.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός μπορεί να μην κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς η Λιλ έκανε την έκπληξη και άφησε στη δεύτερη θέση τη Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος όμως προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά. Αναδείχτηκε εύκολα πρώτος σκόρερ της Ligue 1, έχοντας σημειώσει 27 γκολ, ενώ μοίρασε και εφτά ασίστ. Ακόμη, πέτυχε οχτώ γκολ σε δέκα αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και εφτά τέρματα σε πέντε αγώνες του κυπέλλου Γαλλίας.

Με 42 γκολ σε 47 συνολικά εμφανίσεις, ο Εμπαπέ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα στο Euro. Θα τον επιλέξουμε ως πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης σε απόδοση 9.00.

Ξεφεύγει το σκορ στο Λαύριο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και το ματς για τη σειρά τελικών της Basket League ανάμεσα στο Λαύριο και τον Παναθηναϊκό, που διεξάγεται στις 21:00.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον σημερινό της αντίπαλο και ηττήθηκε με 103-74. Προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, στη συνέχεια, όμως, “μίλησε” η ποιότητα του ρόστερ των πρωταθλητών. Ο Κάρτερ με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του.

Η ήττα με 94-89 στην παράταση (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 81-81) στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στην έδρα του Λαυρίου, φαίνεται ότι έθιξε τον εγωισμό των παικτών του Παναθηναϊκού, που ανέβασαν στροφές και συνέτριψαν τον αντίπαλό τους. Με κορυφαίο και πρώτο σκόρερ τον Μπέντιλ που… σταμάτησε στους 28 πόντους ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Περιμένουμε ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπως και συνέβη και με τα προηγούμενα. Θα στηρίξουμε το Over 169.5 πόντοι σε απόδοση 1.99.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ