ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Μειώνεται η ποινή του Ονάνα, καραδοκεί η Άρσεναλ

Το μέλλον του Μπενρτ Λένο δεν είναι σίγουρο στην Άρσεναλ και ο Αντρέ Ονάνα φαντάζει ιδανική επιλογή σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γερμανός από το Λονδίνο.

Μειώνεται η ποινή του Ονάνα, καραδοκεί η Άρσεναλ

Την ποινή που του επέβαλε η FIFA είδε να μειώνεται ο τερματοφύλακας του Άγιαξ και της εθνικής Καμερούν, Αντρέ Ονάνα. Ο 25χρονος παίκτης, ενώ είχε δεχτεί αρχικά «καμπάνα» 12 μηνών, είδε την ποινή του να μειώνεται στους 9 μήνες. Έτσι, από τον ερχόμενο Νοέμβριο θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά σε αγωνιστική δράση.

Δεκτή η προσφυγή Ονάνα στο CAS

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε τυχαίο έλεγχο. Ισχυριζόμενος πως από λάθος πήρε φάρμακα της συζύγου του, ο παίκτης του Άγιαξ θέλησε να δικαιολογηθεί. Ωστόσο η ΟΥΕΦΑ δεν πήρε στα ψιλά την περίπτωσή του, τιμωρώντας τον με 12μηνη απαγόρευση συμμετοχής.

Ο απόφοιτος της «μασία» δεν άφησε τα πράγματα στην τύχη τους, κάνοντας προσφυγή στο CAS. Εκεί η ποινή της ΟΥΕΦΑ κρίθηκε  «δυσανάλογη του σφάλματος» και «υπερβολική». Έτσι, αποφασίστηκε η μείωση της σε 9 μήνες, κάτι που σημαίνει πως από τον Νοέμβριο ο Ονάνα θα μπορεί να επιστρέψει στις διοργανώσεις. Έτσι, 2 μήνες πριν την λήξη της ποινής, ο Καμερουνέζος θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του.

Τρίβει τα χέρια της η Άρσεναλ

Αυτή η εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα την Άρσεναλ (πέρα από τον Άγιαξ φυσικά). Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε απασχολήσει έντονα τους «κανονιέρηδες» τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν είχε την επιθυμητή τροπή, καθώς έπεσε βαρύς ο πέλεκυς της ΟΥΕΦΑ. Έτσι ο Ματ Ράιαν της Μπράιτον επιλέχθηκε στην θέση του, ως δανεικός.

Πλέον, με αυτά τα νέα δεδομένα, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα επαφή των Λονδρέζων. Η τιμή του Ονάνα βρίσκεται πολύ χαμηλά, λόγω της μη χρησιμοποίησης του αγωνιστικά, καθώς και επειδή το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε 12 μήνες. Ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια μπορεί να κριθεί αρκετό από τον «Αίαντα», μη θέλοντας να χάσουν τον παίκτη τους στο… τζάμπα.

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που το μέλλον του Λένο στο «Έμιρεϊτς» μόνο σίγουρο δεν είναι. Μπορεί ο Γερμνανός να έχει ακόμη 2 χρόνια συμβολάιου, ωστόσο δεν εμφανίζεται ανρητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ