ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Τζακ Γκρίλις, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο Τζακ Γκρίλις, ο... Ιρλανδός της εθνικής Αγγλίας ετοιμάζεται για το Euro 2020, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και την καθιέρωση του στην ελίτ.

Τζακ Γκρίλις, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο Τζακ Γκρίλις δεν αγωνιζόταν σε μια ομάδα που πρωταγωνίστησε στην Premier League. Έπαιζε στην μεγάλη «καψούρα» του, την Άστον Βίλα. Εκεί πρωτοφόρεσε τα εξάταπα σε ηλικία μόλις έξι ετών. Εκεί έκανε το ντεμπούτο του σε ανδρικό επίπεδο σε ηλικία 18 ετών. Κι εκεί κατάφερε να πετύχει την καταξίωση. Κόντρα στη μεταγραφολογία των τελευταίων ετών ο ίδιος έμενε πιστός «χωριάτης». Πέρσι κράτησε την ομάδα στην Premier League σχεδόν… μόνος του (36 ματς, 8 γκολ, 6 ασίστ). Φέτος, όμως, ήταν ένας πραγματικός… μαέστρος (26 ματς, 6 γκολ, 12 ασίστ).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Μ’ ένα στυλ παλαιάς κοπής, με τις κοντές κάλτσες του, ο Γκρίλις σε πολλούς δε γέμιζε το μάτι, ειδικά παλαιότερα. Όλα αυτά μέχρι να τον δουν να παίρνει την μπάλα στα πόδια του. Κάπου εκεί απλά μένουν με το στόμα ανοιχτό και τον θαυμάζουν. Ο 25χρονος άσος χρειάστηκε να περιμένει αρκετά για να γίνει διεθνής. Δεν μπήκε στην εθνική Αγγλίας από τα 18-19 του, όπως πολλοί συμπαίκτες του (Ράσφορντ, Σάντσο, Μπέλιγχαμ κ.α. Έκανε ντεμπούτο μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο του Euro. Κι όλα αυτά ενώ μέχρι το 2015 δεν είχε διαλέξει τα «τρία λιοντάρια», αλλά την εθνική Ιρλανδίας, χώρα καταγωγής των παππούδων του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στο χέρι του Γκρίλις να… αναγκάσει Σάουθγκεϊτ και κριτικούς να τον πιστέψουν

Ο Σάουθγκεϊτ δεν θα έλεγε κανείς ότι τον εμπιστεύεται και… τρελά. Το μαρτυρούν και οι μόλις επτά συμμετοχές του με το εθνόσημο. Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια των Άγγλων κανείς δεν μπορεί να μείνει έξω. Ειδικά, από τη στιγμή που ο στόχος είναι η κατάκτηση του Euro. Ο Γκρίλις ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» τη Ρουμανία (1-0) στο τελευταίο φιλικό των «τριών λιονταριών» πριν τη διοργάνωση. Στο 4-2-3-1 που δοκίμασε ο Άγγλος εκλέκτορας, ο 25χρονος έπαιζε στη φυσική του θέση, σαν 10άρι. Ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνων, έβγαινε μπροστά, ζητούσε την μπάλα, έφτιαχνε παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα, έδειχνε έτοιμος να τραβήξει όσο βάρος του ζητηθεί.

Αυτό το Euro, είναι η στιγμή των απαντήσεων για τον Γκρίλις. Το ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα δεν αμφισβητείται. Οι επικριτές του, όμως, «χτυπούν» στο γεγονός ότι δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η Άστον Βίλα είναι μεν στην Premier League, αλλά δεν λογίζεται ως «μεγάλη» ομάδα. Στη διοργάνωση αυτή, ο 25χρονος άσος θα είναι δίπλα σε «αστέρια» και σε μια «μεγάλη» (εθνική) ομάδα. Όλα τα βλέμματα, ιδίως των «μνηστήρων» του, θα είναι πάνω του. Αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνε και ο Γκρίλις, συνήθως, τις ευκαιρίες του τις πιάνει από τα μαλλιά…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ