ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Ενεργοποίηση αγοράς και μόνιμα στη Βιγιαρεάλ ο Φόιθ!

Ένας από τους πιο λαοφιλείς παίκτες της φετινής σεζόν για τη Βιγιαρεάλ, ο Χουάν Φοίθ θα παραμείνει για τα επόμενα 5 χρόνια στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Ενεργοποίηση αγοράς και μόνιμα στη Βιγιαρεάλ ο Φόιθ!

Στην αγορά των δικαιωμάτων του Χουάν Φόιθ από την Τότεναμ προχώρησε και επίσημα η Βιγιαρεάλ. Ο Αργεντίνος αμυντικός ξεχώρισε στην φετινή πορεία του «κίτρινου υποβρυχίου» μέχρι τον θρίαμβο του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, όπως ήταν λογικό, ο κόσμος της ομάδας είχε «απαιτήσει» την παραμονή του.

Αποτυχία στην Τότεναμ ο Φόιθ, «εργαλείο» στην Ισπανία

Συμβόλαιο για την επόμενη πενταετία θα έχει με τη Βιγιαρεάλ ο Χουάν Φοίθ, η οποία κατέβαλε τι αντίτιμο αγοράς που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Ιούλιο. «Μπορούμε να ανακοινώσουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χουάν Φόιθ, μέχρι τον Ιούνιο του 2016», ανέφερε το κλαμπ στην σχετική ανακοίνωση.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν ένας εκ των αγαπημένων της κερκίδας, με την εμφάνιση του στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ να ξεχωρίζει. Μπορεί μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι να έμοιαζε με τον… κύριο Σκουντούφλη, όμως η απόδοση του ήταν εξαιρετική. Μετά την κατάκτηση του τροπαίου, οι φίλοι της ομάδας ζητούσαν την παραμονή του σε μόνιμη βάση, αίτημα το οποίο η ισπανική διοίκηση ικανοποίησε με μεγάλη της χαρά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ πλέον να ενταχθώ σε αυτή την υπέροχη κίτρινη οικογένεια. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την στήριξη που μου παρείχατε την περασμένη σεζόν. Ανυπομονώ για την νέα σεζόν και νέες προκλήσεις», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι «win-win» και για τις δύο πλευρές, καθώς στην μια ήταν περιττός και στην άλλη διέπρεψε! Πέρσι, όταν ανακοινωνόταν ο δανεισμός του Φόιθ στην Βιγιαρεάλ, ήταν γνωστό πως θα υπάρχει και οψιόν προαιρετικής αγοράς. Αυτό, διότι στο Λονδίνο ο διεθνής Αργεντινός δεν έπιασε και έψαχναν τρόπο να τον… μοσχοπουλήσουν.

Στην Τότεναμ σε βάθος 3 ετών αγωνίστηκε συνολικά σε μόλις 32 παιχνίδια, σκοράροντας και ένα τέρμα. Αντίθετα, στην Βιγιαρεάλ είναι ένα πολύτιμο γρανάζι, καταγράφοντας φέτος 32 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος είναι και μόνιμο πλέον μέλος της εθνικής Αργεντινής, παίρνοντα αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Λιονέλ Σκαλόνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ