Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Euro 2020: Οι ενδεκάδες της πρεμιέρας! (pics)
EURO 2020

Euro 2020: Οι ενδεκάδες της πρεμιέρας! (pics)

Το Euro 2020 ξεκινάει και επισήμως με Ιταλία και Τουρκία να παρατάσσουν στον αγωνιστικό χώρο του Ολίμπικο όλα τους τα «αστέρια».

11.06.2021 | 21:09

Σε μια ώρα από τώρα το Euro 2020 θα ανοίξει την αυλαία του για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Ιταλία και Τουρκία θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα και όλα τα βλέμματα θα είναι στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Από τη μια η… γηπεδούχος «Σκουάντρα Ατζούρα» θέλει να ξεκινήσει με νίκη τη διοργάνωση μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη, οι Τούρκοι είναι μεν το αουτσάιντερ, αλλά είναι σίγουρα ικανοί για… ζημιές. Οπότε αναμένεται ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και συγκινήσεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στο ξεκίνημα του Euro, όπως αναμενόταν οι δύο ομάδας πάνε με όλα τους τα «όπλα». Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει επιλέξει σε σχηματισμό 4-3-3 τον Τζίτζι Ντοναρούμα να βρίσκεται κάτω απ’ τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Φλορέντσι, αριστερά ο Σπινατσόλα και στα στόπερ οι Κιελίνι και Μπονούτσι. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα αποτελείται από τους Λοκατέλι, Ζορζίνιο και Μπαρέλα. Τέλος, στην επίθεση της Ιταλίας βρίσκεται δεξιά ο Μπεράρντι, αριστερά ο Ινσίνιε και στην κορυφή ο Τσίρο Ιμόμπιλε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Euro 2020: Η ενδεκάδα της Τουρκίας

Από την άλλη ο Σενιόλ Γκιουνές επέλεξε ένα πιο αμυντικογενές σχήμα (4-1-4-1), θέλοντας πιθανώς να δώσει έναν πιο αργό ρυθμό στο ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσακίρ. Δεξιά στην άμυνα ο Τσέλικ και αριστερά ο Μεράς, ενώ Σογιουντσού και Ντεμιράλ συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά από τα στόπερ σε ρόλο «κόφτη» θα βρίσκεται ο Γιοκουσλού. Στην τετράδα του κέντρου από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Καραμάν, Τουφάν, Γιαζίτζι και Τσαλχάνογλου. Μοναδικός προωθημένος ο αειθαλής Μπουράκ Γιλμάζ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version