Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μπαρέλα και Ιμόμπιλε τη διαφορά στην Ιταλία»
EURO 2020

«Μπαρέλα και Ιμόμπιλε τη διαφορά στην Ιταλία»

Η Ιταλία μπορεί σύμφωνα με τον Μαρτσέλο Λίπι να φθάσει πολύ ψηλά στο φετινό EURO. Μπαρέλα και Ιμόμπιλε τα δύο αστέρια που ξεχωρίζει ο Ιταλός τεχνικός.

11.06.2021 | 15:24

Η Ιταλία ρίχνεται πρώτη στη μάχη του φετινού EURO ανοίγοντας την αυλαία της διοργάνωσης το βράδυ της Παρασκευής στο Ολίμπικο της Ρώμης. Απέναντι στο συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι τίθεται η μαχητική Τουρκία, μια ομάδα που θέλει και έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι καλό στο φετινό τουρνουά. Οι «Ατζούρι» με τη σειρά τους μπορεί να μην συγκαταλέγονται στα φαβορί όμως πάντοτε δίνουν τα πάντα για να πετύχουν.

Σε αυτό το EURO η Ιταλία έχει τη φάση του ομίλου στο… σπίτι της! Αυτό αυτομάτως της δίνει την ώθηση να πάρει την πρόκριση και να κυνηγήσει μετά παιχνίδι με παιχνίδι το όνειρο της κορυφής. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας Μαρτσέλο Λίπι δίνει αρκετές πιθανότητες στη χώρα του να διακριθεί.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την «Σκουάντρα Αντζούρα» το 2006 ανέφερε σε δηλώσεις του στο Gazzetta dello Sport πως η Ιταλία έχει τις δυνατότητες να πάει ψηλά στο φετινό EURO. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως: «η ομάδα έχει την ποιότητα και την ψυχολογία να φθάσει αρκετά μακριά. Υπάρχουν φιλοδοξίες και μια σταθερή βάση. Όμως δεν είναι το ίδιο με το 2006. Τότε είχαμε περισσότερα φιλικά πριν το τουρνουά. Η Ιταλία παίζει πάντα για να κερδίσει. Αν έχουμε λίγη τύχη και υγιείς τους παίκτες τότε όλα είναι πιθανά».

Ο Λίπι πιστεύει στην Ιταλία και το ρόστερ της

Ο Μαρτσέλο Λίπι αναφέρθηκε στους δύο κατ’ εκείνον παίκτες – κλειδιά της ιταλικής ομάδας. «Βλέπω δύο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Ο πρώτος είναι ο Νικολό Μπαρέλα. Μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνουν οι κορυφαίοι της θέσης του. Επιτίθεται και αμύνεται με την ίδια ποιότητα. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μπορεί να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή. Το άλλο πρόσωπο είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και νομίζω πως είναι το κατάλληλα τουρνουά για να ανταμειφθούν οι κόποι του» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version