ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Euro… άκου, αγριεμένος ο Λουκάκου! (vid)

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, το Βέλγιο πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρωσίας με 3-0 και πέρασε στην κορυφή του Β' ομίλου μαζί με την Φινλανδία.

Euro… άκου, αγριεμένος ο Λουκάκου! (vid)

Στον απόηχο του σοβαρού προβλήματος υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν στο Δανία-Φινλανδία, Ρωσία και Βέλγιο κλήθηκαν να αναμετρηθούν για το άλλο παιχνίδι του ομίλου. Οι Βέλγοι είπαν «ευχαριστώ» στα λάθη της ρωσικής άμυνας και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, νίκησαν με 3-0 και πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Φινλανδία. Ο Λουκάκου έκανε σχεδόν πλάκα και το Βέλγιο πέρασε αναίμακτα από την Αγία Πετρούπολη.

Δύο φτηνά λάθη των Ρώσων και εύκολα το 2-0

Από τα πρώτα λεπτά οι Ρώσοι έδειξαν πως δεν ήθελαν να αφήσουν χώρο στο Βέλγιο. Ωστόσο οι Βέλγοι χωρίς… φάση άνοιξαν το σκορΜετά από λάθος αντίδραση του Σεμένιοφ, η μπάλα έφτασε με κάποιον τρόπο στον Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε εύκολα από κοντά.

Παρά το τέρμα των Βέλγων, οι Ρώσοι ήταν αυτοί που κρατούσαν την μπάλα. Στο 14′ ο Φερνάντες απείλησε με κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά ο Κουρτουά μπλόκαρε σταθερά. Κόντρα στον ρυθμό του αγώνα, ο Σεμένιοφ έκανε νέο λάθος και ο Λουκάκου έτρεψε στο άδειο γήπεδο. Για κακή του τύχη όμως ο Τζίκια έκανε καθοριστικό τάκλιν και απέτρεψε το 2-0.

Μια σύγκρουση του Κουζγιάεφ με τον Καστάνιε, οδήγησε στην αναγκαστική αλλαγή των δύο πριν το ημίωρο. Τα λάθη στην ρωσική άμυνα συνεχίστηκαν και το 2-0 ήρθε με εξίσου… ανόητο τρόπο. Πάλι σε φάση με μπαλιά από βαθιά, ο Σουνίν αντέδρασε με αστάθεια. Ο Μενιέ που πέρασε στη θέση του Καστάνιε, σαν σε προπόνηση έκανε πολύ εύκολα το 2-0 βυθίζοντας περισσότερο την Ρωσία.

Στο 40′ τα… αυτοκτονικά λάθη της Ρωσίας πήγαν να φέρουν το 3-0, όμως τελευταία στιγμή η μπάλα απομακρύνθηκε. Λίγο αργότερα ο Ζιρκόφ έγινε η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή των Ρώσων, με τον Καραβάεφ να παίρνει την θέση του. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Καράσκο χόρεψε 2 αντίπαλους αμυντικούς, όμως το τελείωμά του ήταν κάκιστο.

Συντήρηση το Βέλγιο και η…βροχή τραυματισμών

Οι φωνές του Τσερτσέσοφ στους παίκτες του, αφύπνισαν την Ρωσία. Ωστόσο η συμπαγής άμυνα των Βέλγων των 4 κεντρικών αμυντικών δεν ήταν εύκολο να διαπεραστεί. Οι κατάρα των τραυματισμών συνεχίστηκε όμως και για τις δύο ομάδες.

Ο Τσερίσεφ που είχε περάσει στην θέση του Κουζγιάεφ στο πρώτο ημίχρονο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 63′. Και οι Βέλγοι όμως είδαν τον Φερτόνχεν να μην μπορεί να συνεχίσει και να αποχωρεί, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των αναγκαστικών αλλαγών στις 4!

Το χαλαρό παιχνίδι χωρίς ρυθμό συνεχίστηκε, με τον συνολικό αριθμό των φάσεων του ημιχρόνου να ανέρχεται στο απόλυτο… μηδέν. Μόλις 2 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, με ακόμα μια βαθιά μπαλιά των Βέλγων, ο Λουκάκου ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας. Μόλις στην δεύτερη επαφή του στη μπάλα έκανε σε ρυθμό προπόνησης το 3-0. Η μοναδική φάση στο β’ μέρος για τη Ρωσία ήρθε από φάουλ στα… χασομέρια, με το σουτ να μην βρίσκει στόχο. Έτσι, στο ρελαντί το Βέλγιο πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρωσίας στην πρεμιέρα, παρά την απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Φερτνόνχεν (77′ Φερμάελεν), Μπογιατά, Αλντερβάιρελντ, Τ. Αζάρ, Ντεντόνκερ, Τίλιεμανς, Καστάνιε (27′ Μενιέ), Μέρνετς (72′ Ε. Αζάρ), Λουκάκου, Καράσκο (77′ Πράετ)

Ρωσία (Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ): Σουνίν, Φερνάντες, Σεμένιοφ, Τζικία, Ζιρκόφ (43′ Καραβάεφ), Οζντόεφ, Μπαρίνοφ (46′ Ντιβέγεφ), Ζόμπνιν (63′ Μούκιν), Γκολόβιν, Κουζγιάεφ (30′ Τσερίσεφ,63′ Μιράντσουκ), Τζιούμπα

Η βαθμολογία του ομίλου

  1. Βέλγιο: 3
  2. Φινλανδία: 3
  3. Δανία: 0
  4. Ρωσία: 0

Τα επόμενα παιχνίδια

Δανία – Βέλγιο: 17/6

Ρωσία – Φινλανδία: 16/6

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ