ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ άναψε «φωτιές» για το μέλλον του!

Ο Κίλιαν Μπαπέ σε δηλώσεις του άφησε στον «αέρα» το ενδεχόμενο παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ελπίζει ακόμα περισσότερο.

Ο Μπαπέ άναψε «φωτιές» για το μέλλον του!

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Με τη συμφωνία των δύο πλευρών να λήγει το 2022, οι Παριζιάνοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό γιατί προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γάλλου εδώ και καιρό, χωρίς μέχρις στιγμής να το έχουν πετύχει. Πρακτικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει με τη λήξη του συμβολαίου του. Κι όλα αυτά χωρίς η γαλλική ομάδα να βάλει ευρώ στην τσέπη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Αυτό το ενδεχόμενο δεν θέλει κανείς στην Παρί να συμβεί. Ωστόσο, όσο ο Μπαπέ δεν ανανεώνει τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί. Εξάλλου, ο Γάλλος άσος δεν είναι ότι δεν έχει «μνηστήρες». Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και κάμποσα χρόνια τον παρακολουθεί στενά και περιμένει τη στιγμή της. Ο 22χρονος άσος θεωρείται από τους Μαδριλένους ως ο άνθρωπος που θα ηγηθεί των νέων «Γκαλάκτικος». Γι’ αυτό και στη «βασίλισσα» πιέζουν με κάθε τρόπο. Το μέλλον του νεαρού επιθετικού βρίσκεται στον «αέρα» και ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Equipe» περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

Μπαπέ: «Είναι το κατάλληλο μέρος για μένα η Παρί;»

Αρχικά, ο Μπαπέ τόνισε πως δεν χρειάζεται να φύγει άμεσα από την Παρί. Αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να πάρει τη σωστή απόφαση για την καριέρα του. Παράλληλα, δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει το αν θεωρεί την γαλλική ομάδα το κατάλληλο μέρος για να συνεχίσει την καριέρα του, αφήνοντας πρακτικά ανοικτή την «πόρτα» στη Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον. Πάντως, εντέλει επισήμανε πως ό,τι και να συμβεί δε θα γίνει στα κρυφά, αλλά θα το γνωρίζουν εξ αρχής οι Παριζιάνοι.

«Δεν χρειάζεται να φύγω γρήγορα. Πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση, που είναι δύσκολο, και να δώσω στον εαυτό μου κάθε ευκαιρία να αποφασίσει. Είμαι σ’ ένα μέρος που μου αρέσει, που νιώθω όμορφα. Είναι, όμως, αυτό το κατάλληλο μέρος για μένα; Δεν έχω αυτή την απάντηση ακόμη. Ξέρω ότι το πλάνο δεν είναι το ίδιο για την ομάδα με ή χωρίς εμένα. Ωστόσο, η Παρί καταλαβαίνει πως αισθάνομαι. Πιθανώς επειδή ξέρουν πως δε θα κάνω κάτι στα κρυφά. Το να είσαι ένας σπουδαίος παίκτης πρέπει να αποδεικνύεται και εκτός γηπέδου, όπου πρέπει να κάνεις τα πράγματα καθαρά και με τάξη», είπε ο Μπαπέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ