ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Boring Ισπανία με Μοράτα… τραγωδία (vid)

Ισπανία και Σουηδία κόλλησαν στο μηδέν (0-0) στη Σεβίλλη στην πρεμιέρα του στο φετινό EURO. Άλβαρο Μοράτα και Μάρκους Μπεργκ οι μοιραίοι της αναμέτρησης.

Boring Ισπανία με Μοράτα… τραγωδία (vid)

Ισπανία με κατοχή πάνω από 70% αλλά μηδέν ουσία. Οι «Φούριας Ρόχας» ξεκίνησαν το EURO δείχνοντας κακό πρόσωπο μένοντας στο 0-0 κόντρα στην Σουηδία στη Σεβίλλη. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έδειξε να δυσκολεύεται πολύ στο γκολ αλλά και στη δημιουργία φάσεων. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Ισπανούς ο Μοράτα που έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Φουλ άμυνα από τους Σουηδούς, οι οποίοι όμως αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να έχουν κάνει τη ζημιά.

Το ματς

Από το πρώτο λεπτό η Ισπανία έκανε γνωστές τις προθέσεις της. Οι «Φούριας Ρόχας» κατάφεραν εξαρχής να έχουν την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους. Ρόντρι, Κόκε και Πέδρι κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή έναντι των αντιπάλων τους. Η Σουηδία παρουσιάστηκε παθητική και μοιραία βρέθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους να βρίσκεται πίσω από την μπάλα.

Οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν να έρθουν από πλευράς Ισπανίας. Ντάνι Όλμο και Άλβαρο Μοράτα προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Όλσεν ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν διχτάκι. Με την κατοχή να αγγίζει το 80% η Ισπανία ήξερε πως κάποια στιγμή θα της παρουσιαζόταν η μεγάλη στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Αυτή τελικά ήρθε στο 39′ μέσω τραγικού λάθους της σουηδικής άμυνας.

Τεράστια ευκαιρία για την Ισπανία με πρωταγωνιστική τον Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα ωστόσο δεν παρουσιάστηκε έτοιμος σπαταλώντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Η μπάλα βρέθηκε μπροστά του εντός περιοχής όμως το τελείωμα του ήταν κάκιστο. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά της Σουηδίας να αγγίζει το γκολ. Ο Ισάκ πάτησε την περιοχή του Ουνάι Σιμόν, παίδεψε τον Λαπόρτ όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Το τελείωμα του βρήκε πάνω στον Τόρες και στη συνέχεια η μπάλα πέτυχε το κάθετο δοκάρι μέχρι να καταλήξει στα χέρια του Σιμόν. Έτσι μοιραία το 0-0 ήταν το σκορ που συνόδεψε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ισπανία Σουηδία Μοράτα

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Και πάλι η Ισπανία ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο. Οι «Φούριας Ρόχας» κυκλοφορούσαν άριστα την μπάλα όμως δεν μπορούσαν να βρουν τη φάση που θα τους έδινε το γκολ. Στο 51′ και πάλι ο Μοράτα βρέθηκε σε θέση βολής μετά από σπόντες στην σουηδική άμυνα όμως ξανά το τελείωμα του ήταν κακό.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Σουηδία πάτησε περιοχή και λίγο έλειψε να βρει δίχτυα. Ο Ισάκ ταλαιπώρησε την άμυνα της Ισπανίας, με πείσμα πάτησε στην περιοχή και πάσαρε παράλληλα στον Μάρκους Μπεργκ. Ο έμπειρος φορ αν και σε πλεονεκτική θέση έκανε… τσαφ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να πετύχει το γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία επίσκεψη της Σουηδίας στα ισπανικά καρέ. Από το 60′ μέχρι το φινάλε οι Ισπανοί κατάφερναν να βάλουν τους αντιπάλους τους όλο και πιο μέσα. Παρόλα αυτά ουδέποτε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν όλο αυτό το κέρδος. Στο 90′ ο Μορένο έφθασε κοντά στο γκολ όμως ο Όλσεν του το αρνήθηκε. Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στη θέση του Μοράτα και έδειξε πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Τελικά τίποτα δεν άλλαξε με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε!

5ος Όμιλος

Σλοβακία 3

Ισπανία 1

Σουηδία 1

Πολωνία 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ